ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Φτιάχνουμε το νεσεσέρ των διακοπών


TSVIGKOU

14 Απριλίου 2017

f89cf70345381d1b9c232e87d4261697.jpg


Τι έχω πάρει λοιπόν μαζί μου από beauty προϊόντα για τις διακοπές του Πάσχα;

Διαβάστε εδώ τι κουβαλάνε μέσα στην τσάντα τους, διάσημα fashion icons: Διάσημες γυναίκες μας δείχνουν τι κρύβεται στην τσάντα τους

Αρχικά θα πρέπει να σας πω ότι έχω δύο νεσεσέρ. Το ένα είναι για την περιποίηση της επιδερμίδας και το άλλο για τα καλλυντικά μου.
Ξεκινάω με το πρώτο, που είναι και πιο σημαντικό καθώς περιλαμβάνει, το καθαριστικό, την ενυδατική και όλα όσα αφορούν την skincare ρουτίνα μου.

[gallery-716605]

Το δεύτερο νεσεσέρ μου έχει μέσα τα καλλυντικά που θα χρησιμοποιήσω. Δεδομένου ότι ο καιρός είναι ανοιξιάτικος, θέλω να αποφύγω τη βαριά βάση και τα έντονα μακιγιάζ. Προτίμησα να πάρω μαζί μου κραγιόν σε έντονες αποχρώσεις που δίνουν χρώμα στην εμφάνισή μου και σκιές σε απαλές αποχρώσεις, για να τονίζω ελαφρώς το κινητό μου βλέφαρο.

[gallery-716606]

Σαφώς μην ξεχάσω να σας πω ότι πήρα μαζί μου και το αγαπημένο μου άρωμα που δεν το αλλάζω. Αναφέρομαι στο Tom Ford, όπου για την άνοιξη και το καλοκαίρι επιλέγω το "VELVET ORCHID LUMIERE".

Καλές διακοπές και Καλή Ανάσταση σε όλους!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.