ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Ποιο είναι το ιδανικό μακιγιάζ για το πρώτο ραντεβού


TSVIGKOU

19 Απριλίου 2017

missoni-bss15-022.jpg


Προτείνω να αποφύγετε τα επιτηδευμένα looks και να κινηθείτε σε ένα natural makeup, το οποίο θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας.
Αποφύγετε τις βαριές βάσεις, έντονες γυαλάδες, υπερβολικά τονισμένες βλεφαρίδες και τα έντονα βαμμένα μάτια, σε στιλ smokey eyes. Αντιθέτως τα έντονα χείλη είναι μοντέρνα αλλά και sexy. Αποχρώσεις του κόκκινου, του φούξια αλλά και πιο σκούρες, όπως οι burgundy θα αναδείξουν τη θηλυκότητά σας. 
Δείτε στην gallery που ακολουθεί κραγιόν, που μπορείτε να επιλέξετε για να τονίσετε τα χείλη σας.

[gallery-716031]

Βασική προϋπόθεση ο σωστός συνδυασμός. Κάντε μία ελαφριά βάση, τονίστε ελαφρώς τα ζυγωματικά σας, ιδανικά με ένα bronzer και τονίστε στις ρίζες τις βλεφαρίδες σας, για έντονο και σαγηνευτικό βλέμμα.
Στην gallery που ακολουθεί δείτε ενυδατικά foundation, τα οποία θα σας χαρίσουν μία ενυδατωμένη και λαμπερή επιδερμίδα. Να θυμάστε ότι χρειάζεστε μικρή ποσότητα, την οποία πρέπει να δουλέψετε τοπικά με απαλές, ταμποναριστές κινήσεις.

[gallery-715941]

Στη συνέχεια μην αμελήσετε και το μανικιούρ σας. Το κλασσικό κόκκινο είναι femme fatale επιλογή και σίγουρα θα ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του συγκεκριμένου look. Αν πάλι θεωρείται ότι είναι too much, επιλέξτε ένα σκούρο βερνίκι. Σε κάθε περίπτωση περιποιηθείτε τα άκρα, τα χέρια σας αποτελούν ένα από τα πιο γοητευτικά μέρη του σώματος και το ανδρικό βλέμμα πέφτει πάντα εκεί, γι'αυτό φροντίστε τα ιδιαιτέρως!

Δείτε στην gallery που ακολουθεί την αγαπημένη Anna Dello Russo, που επιλέγει για τις περισσότερες εμφανίσεις της, το κόκκινο βερνίκι. Είναι αναμφισβήτητα το πιο sexy, all time classic μανό που αναδεικνύει τη θηλυκότητα. 

[gallery-716389]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.