ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

3 beauty trends που θα λανσάρουμε το καλοκαίρι


TSVIGKOU

25 Απριλίου 2017

herrera-bwss17-024.jpg

Ποντάρουμε στην ενυδάτωση και δημιουργούμε λαμπερή κάλυψη, με τα κατάλληλα προϊόντα.

[gallery-716415]

Αποφεύγουμε τις πούδρες και προτιμούμε διάφανες που χαρίζουν matte υφή στα σημεία που πρέπει.

[gallery-715942]

Δε μένουμε όμως μόνο στην επιδερμίδα, φέτος κάνουμε focus στα μάτια αλλά και τα χείλη, προσθέτωντας χρώμα.
Αφήνουμε ελεύθερη τη φαντασία μας και παίζουμε με τα χείλη μας. Δημιουργούμε ombre lips, συνδυάζουμε διαφορετικά χρώματα στο άνω και κάτω χείλος, επιλέγουμε έντονες αποχρώσεις του φούξια, κοραλί, κόκκινου για να απογειώσουμε τα καλοκαιρινά μας μακιγιάζ.

Τα Pure Color Love Lipsticks, της Estée Lauder βγαίνουν σε 30 αποχρώσεις και 4 διαφορετικές υφές. Το σχήμα τους είναι ιδανικό για να κάνετε συνδυασμούς διαφορετικών αποχρώσεων, να δημιουργήσετε ombre lips και να απογειώσετε το καλοκαιρινό σας μακιγιάζ.

Όσο για τα μάτια μπορούμε να τα αφήσουμε σε φυσικούς τόνους ή να προσθέσουμε χρώμα, σα να βρισκόμαστε στη δεκαετία του 70. Οι παστέλ αποχρώσεις έχουν την τιμητική τους και ιδιαίτερα το mint color, το οποίο εφαρμόζουμε στο καπάκι, κοντά στις ρίζες των βλεφάρων. Κάθε look ολοκληρώνεται με μάσκαρα, η οποία φέτος εφαρμόζεται στις ρίζες των άνω και τονίζει και τις κάτω βλεφαρίδες.
6 σκιές σε παστέλ αποχρώσεις για να αποκτήσετε 70's makeup look.

[gallery-716425]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.