ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Χρειάζεστε μόνο δύο προϊόντα γι αυτό το smokey look


TSVIGKOU

2 Μαΐου 2017

ferragamo-bwss17-064.jpg

 

Δε χρειάζεται να αναζητάτε δύσκολες τεχνικές και να προσπαθείτε να πετύχετε την τέλεια γωνία. Στην εποχή μας είναι προτιμότερο ένα messy style, που ουσιαστικά δίνει ένταση στο βλέμμα.

Για να το πετύχουμε χρειαζόμαστε δύο και μόνο προϊόντα, μία σκιά και ένα μολύβι. Ό,τι χρώμα σκιά επιλέξουμε, θα φροντίσουμε το μολύβι να είναι σε μία ή δύο τόνους πιο σκούρα απόχρωση. Για παράδειγμα μία καφέ σκιά, θα τη συνδυάσουμε με ένα μαύρο ή ένα σκούρο καφέ μολύβι. 

Απλώνουμε σε όλο το κινητό βλέφαρο τη σκιά και τονίζουμε τις άνω και κάτω ρίζες των βλεφάρων, με μολύβι. Με ένα γωνιακό πινέλο ή μία μπατονέτα αν δεν έχουμε, εφαρμόζουμε σκιά και στις κάτω ρίζες των βλεφάρων, σβήνοντας ουσιαστικά το μολύβι και δίνοντας μεγαλύτερο βάθος στο βλέμμα. 
Όπως πάντα ολοκληρώνουμε το μακιγιάζ με μάσκαρα στις ρίζες των βλεφαρίδων.

[gallery-716738]

Επειδή είμαστε στο καλοκαίρι, συνδυάστε smokey eyes με έντονο bronzer στα ζυγωματικά.
Φροντίστε να κάνετε λαμπερή, ενυδατωμένη βάση και να τοποθετήσετε στα κατάλληλα μέρη προσώπου το πινέλο του ρουζ, για να δημιουργήσετε ηλιοκαμένο look.

[gallery-716411]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.