ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

5 beauty looks για να υποδεχτούμε τον Ιούνιο


TSVIGKOU

30 Μαΐου 2017

rag-and-bone-bwss17-011.jpg

Παρακάτω σας προτείνουμε 5 διαφορετικά makeup looks, που μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε, χρησιμοποιώντας τα καλλυντικά που έχετε στο νεσεσέρ σας. Ανάλογα με τις απαιτήσεις της ημέρας επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει:

Bronze Look

Κάνετε focus στην ενυδάτωση και αποφύγετε τις πούδρες. Να είστε γενναιώδορες με το bronzer σας και να ανοίξετε το βλέμμα σας, τονίζοντας τις βλεφαρίδες στις ρίζες και όχι στις άκρες. Για τα χείλη μπορείτε να χρησιμοποιήσετε lip balm ή κραγιόν σε απαλό ροζ ή κοραλένιο χρώμα.
[gallery-716411]

Red Lips

Αγαπημένο και διαχρονικό makeup look. Δημιουργήστε μία ενυδατωμένη και καλυπτική βάση, τονίστε τις βλεφαρίδες με μάσκαρα και επιλέξτε το αγαπημένο σας κόκκινο κραγιόν.
[gallery-716445]

Light Smokey Look

Χρησιμοποιήστε μολύβι ματιών στις άνω και κάτω ρίζες των βλεφάρων σας. Στη συνέχεια σβήστε το με μία σκιά της επιλογής σας. Το καφέ και το γκρι χρώμα αποτελούν safe επιλογές. Τονίστε ζυγωματικά με bronzer και αφήστε σε nude τόνους τα χείλη. Μην αμελήσετε να τονίσετε και το σχήμα των φρυδιών σας.
[gallery-716657]

Μοντέρνα Χείλη

Το φούξια και το κοραλί είναι δύο από τα πιο δυνατά beauty trends του καλοκαιριού. Μπορούν να σταθούν μόνα τους και να δημιουργήσουν ένα εντυπωσιακό makeup look. Προσθέστε αντίστοιχο ρουζ και στα μάγουλά σας για fresh and healthy διάθεση.
[gallery-716031]

Focus στα δυνατά χαρακτηριστικά

Τονίστε τα πιο δυνατά χαρακτηριστικά του προσώπου σας, σε φυσικούς τόνους. Αποφύγετε τις υπερβολές και προτιμήστε ζεστές, φυσικές αποχρώσεις που ουσιαστικά θα εστιάσουν τα βλέμματα.
[gallery-716709]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.