ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Η Αλεξάνδρα μας λέει πώς έφτιαξε το δικό της κραγιόν


13 Ιουνίου 2017

alexkost.jpg

Γιατί τέτοιος ενθουσιασμός; Αυτά τα κραγιόν μου προσφέρουν τη δυνατότητα να δημιουργήσω το εντελώς προσωπικό μου look, φτιάχνοντας το τέλειο χρώμα για τα χείλη μου. Γιατί τώρα μπορώ να αναμείξω τις αγαπημένες μου αποχρώσεις και να φτιάξω ένα ξεχωριστό, και πάνω απ ‘όλα δικό μου, χρώμα. Ένα χρώμα μοναδικό που δεν θα το φοράει κανείς άλλος όπου και αν πάω. Μια απόχρωση η οποία ταιριάζει τέλεια στην επιδερμίδα μου. Τη δική μου επιδερμίδα. Το καταλάβατε;

Αποφάσισα, λοιπόν, να τα χρησιμοποιήσω για ένα πάρτι στο οποίο είχα να πάω, όπου ήθελα να φορέσω ένα κόκκινο χρώμα στα χείλη μου, το οποίο όμως να είχε και κάτι από μπεζ. Επέλεξα να αναμείξω τα χρώματα haute & cold και crazy beautiful και κατάφερα να δημιουργήσω το τέλειο κόκκινο χρώμα που έτεινε προς nude και ταίριαζε τέλεια με το outfit μου, το οποίο ήταν μαύρο.

Για πρωινές περιστάσεις, όπως όταν θα πάω για ένα μεσημεριανό με τις φίλες μου ή με την οικογένειά μου, επιλέγω την ανάμειξη των χρωμάτων radical chic και crazy beautiful με τα οποία μπορώ και φτιάχνω ένα ξεχωριστό απαλό μπεζ ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας, καθώς είναι ένα απαλό και καθημερινό χρώμα.

Βέβαια το fun δεν σταματά εκεί. Όχι! Εκτός από τέτοιου είδους mix, μπορώ και πειραματίζομαι ακόμη περισσότερο με τα pure color love lipstick, κάνοντας και άλλα μαγικά. Χρησιμοποιώντας δύο από τα αγαπημένα μου χρώματα, όπως τα radical chic και crazy beautiful, επιλέγω να βάλω το πρώτο χρώμα στο άνω χείλος και το δεύτερο χρώμα στο κάτω χείλος, αφήνοντάς τα να αναμειχθούν τέλεια από μόνα τους. Βέβαια, προσέχω τα χρώματα που χρησιμοποιώ να ανήκουν στην ίδια οικογένεια, έχοντας παρόμοιες αποχρώσεις και ίδιο τελείωμα (π.χ. shinny ή matt).

Το αγαπημένο μου look, το οποίο πλέον δημιουργώ στα δικά μου χείλη με τα κραγιόν αυτά και επιλέγω να το φοράω το βράδυ, καθώς είναι ένα έντονο και σκούρο κόκκινο χρώμα, είναι ένα ombre look με τα χρώματα haute & cold και burning love. Αυτή την απόχρωση συνήθως την συνδυάζω με μονόχρωμα ήσυχα outfit, όπως για παράδειγμα άσπρα ή μαύρα. Όλοι οι παραπάνω συνδυασμοί μένουν στα χείλη μου όλη την ημέρα, καθώς η διάρκεια των lipstick είναι πολύ μεγάλη. Παράλληλα όμως, η αφαίρεσή τους μου είναι πολύ εύκολη, κάτι το οποίο λατρεύω σε ένα κραγιόν και σίγουρα λατρεύει και η μητέρα μου, η οποία δεν βλέπει πια φιλάκια στα σεντόνια.


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.