ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

4 makeup tips για να σβήσετε τα σημάδια γήρανσης


TSVIGKOU

15 Ιουνίου 2017

street-fashion-new-york-wss17-072.jpg

 

Συνοψίζοντας τα makeup tips που μας βοηθούν να σβήσουμε τα πρώτα σημάδια γήρανσης καταλήγουμε στα εξής:

Αντικαθιστούμε τα βαριά foundation

To foundation είναι ένα δύσκολο προϊόν μακιγιάζ. Από τη μία πλευρά, βοηθάει να δημιουργήσουμε ένα ενιαίο τόνο επιδερμίδας και να σβήσουμε την εμφάνιση πόρων, σημαδιών και κηλίδων, από την άλλη όμως μπορεί να καθίσει πάνω στο δέρμα και να κάνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές να φαίνονται πιο έντονες.
Φροντίστε να έχετε πάντα ενυδατωμένη επιδερμίδα πριν την εφαρμογή βάσης και προτιμήστε πιο ελαφριά προϊόντα όπως BB ή CC κρέμες που απορροφούνται καλύτερα. 

[gallery-715941]

Βρείτε την απόχρωση που ταιριάζει απόλυτα στην επιδερμίδα σας

Μην επιχειρήσετε να σκουρύνετε ή να ανοίξετε το δέρμα σας με τη βάση. Με αυτόν τον τρόπο τα σημάδια γήρανσης θα γίνουν πιο έντονα. Αν θέλετε bronze ή ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, get the look με χρήση bronzer ή highlighter.

[gallery-716411]

Αποφεύγετε το μακιγιάζ των κάτω ριζών των βλεφάρων σας

Τα μάτια σας δείχνουν πιο κουρασμένα και οι ρυτίδες κάτω από τα μάτια γίνονται πιο έντονες. Προτιμήστε light προϊόντα για κάλυψη και βάψτε τις άνω ρίζες των βλεφάρων σας. Αν το μάτι σας μοιάζει γυμνό, χωρίς μολύβι ή eyeliner από κάτω, εφαρμόστε μία σκούρα σκιά.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί, διάσημες που παραμένουν πιστές στο eyeliner. Πώς το εφαρμόζουν στις ρίζες των βλεφάρων τους;

[gallery-716682]

Γεμίστε το σχήμα των φρυδιών σας

Τα φρύδια είναι το πιο σημαντικό στοιχείο στο πρόσωπό σας. Συμπληρώστε τις αραιές περιοχές των φρυδιών σας με μολύβι ή σκιά, βουρτσίστε τα προς τη σωστή φορά και τελειοποιήστε το σχήμα τους με διάφανη μάσκαρα. Όταν έχετε τονισμένα φρύδια, έχετε και ένα τέλειο πρόσωπο.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.