ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Πώς θα κάνετε contouring στα πόδια σας


TSVIGKOU

16 Ιουνίου 2017

feet-1840937-960-720.jpg

 

Τα προϊόντα που χρειαζόμαστε είναι δύο, ένα σκούρο foundation και ένα ανοιχτό. Για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα ενισχύουμε το contouring με bronzer και highlighter αντίστοιχα στα σημεία που έχουμε βάλει σκούρο και ανοιχτό foundation. 

H user @makeupmeri μας δείχνει ένα γρήγορο "How-To" σε ένα mini instagram video:

Για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς, η τεχνική δε δείχνει και τόσο εύκολη και σίγουρα απαιτεί κόπο αλλά και χρόνο από εμάς για να πετύχουμε αυτές τις γραμμές και στη συνέχεια να κάνουμε το blend με σφουγγάρι ή πινέλο.

Γι αυτό κάνουμε copy ένα πιο εύκολο leg contouring, αυτό του χρήστη @beauty.makeup.more

Αν αποφασίσετε να κάνετε τα πόδια σας να δείχνουν πιο καλλίγραμα, επιλέξτε τα κατάλληλα προϊόντα, που ταιριάζουν στο χρώμα της επιδερμίδας σας. Προσέξτε γιατί το πρόσωπο είναι πιο σκουρόχρωμο από το υπόλοιπο σώμα, αφού είναι εκτεθειμένο στον ήλιο. Ίσως λοιπόν τα προϊόντα για face makeup να μην ταιριάζουν.

Ωστόσο με ένα bronzer μπορείτε να "σβήσετε" τα σημεία που επιθυμείτε.

[gallery-716411]

Αν επιλέξετε υγρό ή compact foundation, αφήστε μερικά λεπτά να περάσουν μέχρι να ντυθείτε, έτσι ώστε να μην λερωθείτε.

[gallery-715941]

Δείτε ακόμα ποιο makeup style επιλέγει τους τελευταίους μήνες η Kim Kardashian, έχοντας αφήσει ουστιαστικά πίσω της το έντονο contouring στο πρόσωπο.

[gallery-716870]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.