ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Πώς θα αποφύγετε λάθη στο μακιγιάζ;


22 Ιουνίου 2017

tumblr-inline-mgbi57tpsy1qfv2cs.jpg

Υπάρχουν βασικά tricks που μπορείτε να δοκιμάσετε για να έχετε καλύτερο αποτέλεσμα στο μακιγιάζ.

Χρησιμοποιείστε πούδρα για να κάνετε baking

Ένα σημαντικό κόλπο για να αποφύγετε το μουτζούρωμα κάτω από τα μάτια, είναι να βάλετε ελάχιστη πούδρα την οποία θα αφαιρέσετε αφού τελείωσετε το μακιγίαζ. Αυτή είναι η τεχνική baking, ή αλλιως “τεχνική του ψησίματος”, που καλύπτει όλες τις ατέλειες. Αφού λοιπόν εφαρμόσετε το concealer κάτω από τα μάτια, καλύψτε την περιοχή με πούδρα και αφήστε την περίπου 10 λεπτά. Στη συνέχεια αφού έχετε τελειώσει με το μακιγιάζ των ματίων, αφαιρέστε την με ένα πινέλο ή σφουγγαράκι .

Χρησιμοποιείστε smudge πινέλο για σβήσιμο

Πολλές φορές στην προσπάθειά μας να ζωγραφίσουμε την γραμμή του eye-liner κάνουμε κάποια λάθη και δεν έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Αντί λοιπόν να ξεβάφεστε και να δοκιμάζετε από την αρχή, μπορείτε να χρησιμοποιείσετε ένα smudge πινέλο, το οποίο είναι για το λεγόμενο “σβήσιμο”.

Προσοχή με τη mascara

Είναι γεγονός ότι πολλές φορές το παρακάνουμε με την ποσότητα mascara που βάζουμε με αποτέλεσμα το βλέμμα μας δείχνει επιβαρυμένο. Προτείνετε να βάζετε 1 με 2 στρώσεις mascara για να έχετε ένα πιο ανάλαφρο και σαγηνευτικό βλέμμα.

[gallery-715934]

Σωστή επιλογή foundation

Πολλές φορές αφού έχουμε εφαρμόσει το foundation συνειδητοποιούμε ότι αυτή η απόχρωση μας θα ταίριαζε καλύτερα κάποιον άλλο μήνα. Οπότε πριν χρησιμοποιείσετε οποιοδήποτε προϊόν δείτε αν ταιρίαζει με το χρώμα της επιδερμίδας σας, με μία δοκιμή στην περιοχή του λαιμού.

από τη Ραφαέλλα Βλάχου

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.