ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το ψαλίδι βλεφαρίδων


TSVIGKOU

23 Ιουνίου 2017

ahr0chmlm0elmkylmkzzmy5hbwf6b25hd3muy29tjtjgymxvz2xvdmlulxvzzxitaw1hz2vzlxbyb2qlmkzuyxrpdmutcg9zdc1pbwctms01ndktntdlmwizn2u4zdyzmw.jpg

Ωστόσο αυτό είναι δύσκολο να γίνει με τη μάσκαρα, απαιτείται και η χρήση του ψαλιδιού για βλεφαρίδες. Ένα εργαλείο μακιγιάζ το οποίο πρέπει να γνωρίζετε πώς χρησιμοποιείτε και να είστε ιδιαίτερα προσεχτικές μαζί του.

Αν θέλετε να κάνετε ψαλίδι στις βλεφαρίδες, θα πρέπει να μην τις έχετε βάψει. Αρκετές προτιμούν να έχουν περάσει ένα χέρι μάσκαρα, να έχει στεγνώσει, έτσι ώστε όταν κάνουν ψαλίδι ουσιαστικά να κοκκαλώνουν προς τα πάνω. Με αυτό τον τρόπο όμως, μπορεί να σπάσει η τρίχα από τις βλεφαρίδες και να χάσετε κάποιες από αυτές.

Για να τοποθετήσετε το ψαλίδι στις ρίζες των βλεφαρίδων, ανασηκώστε με το χέρι σας το κινητό βλέφαρο και δείτε με το άλλο μάτι, στον καθρέφτη ότι το έχετε τοποθετήσει σε σωστή θέση. Αρχικά μη βάλετε αρκετή δύναμη, για να βεβαιωθείτε ότι ακουμπάει μόνο στις βλεφαρίδες. Όταν όλα είναι οκ πιέστε για μερικά δευτερόλεπτα-όχι τόσο δυνατά, ώστε να σπάσει η τρίχα-και αφαιρέστε προσεχτικά. Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία στο άλλο μάτι.

Όταν οι βλεφαρίδες έχουν αποκτήσει το σχήμα, τη φορά που επιθυμείτε απλώστε δύο με τρεις στρώσεις μάσκαρα, επιμένοντας κυρίως στις ρίζες και ελάχιστα στις άκρες.

 

[gallery-715934]

 

Μην επαναλάβετε τη διαδικασία, όσο οι βλεφαρίδες σας είναι βαμμένες.

 

Extra Info: Δεν προτείνεται η χρήση του συγκεκριμένου εργαλείου, αν δε γνωρίζετε το σωστό τρόπο.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.