ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Φέτος το contouring γίνεται με διαφορετικό τρόπο


TSVIGKOU

3 Ιουλίου 2017

081215-contouring-video-lead.jpg

Ωστόσο το contouring δεν το εγκαταλείπει καμία γυναίκα. Όλες θέλουμε να προσθέτουμε καφέ ρουζ στα ζυγωματικά για να κάνουμε πιο έντονες τις γωνίες και να κρύβουμε το φουσκωμένο μαγουλάκι. Στο φετινό μακιγιάζ όλο αυτό γίνεται με πιο φυσικό τρόπο.

Χρησιμοποιούμε το πινέλο για το ρουζ και εφαρμόζουμε το bronzer/ την terracotta με κυκλικές κινήσεις, κάνοντας blend προς τα πάνω για να δείχνει όσο πιο φυσικό γίνεται. Επιπλέον δε μένουμε μόνο στα κοψίματα, προσθέτουμε και ρουζ σε κοραλί ή ροζ απόχρωση για να αποκτήσει το μάγουλο και γενικότερα το πρόσωπό μας fresh and healthy look.

Είμαστε πιο γενναιώδορες με το καφέ ρουζ και το εφαρμόζουμε στα μάγουλα, κοντά στις ρίζες των βλεφάρων και κάτω απο το πηγούνι. Με αυτό τον τρόπο η επιδερμίδα μας δείχνει φυσικά μαυρισμένη, αρκεί να προσέξουμε την ποσότητα που θα χρησιμοποιήσουμε και πόσο σκούρο σε σχέση με την επιδερμίδα μας είναι το προϊόν.

[gallery-716411]

H Gwyneth Paltrow είναι απλή με τα makeup looks της. Επιλέγει τρία καλλυντικά για τις πρωινές εμφανίσεις της. Ένα από αυτά είναι και το bronzer, το οποίο εφαρμόζει στα ζυγωματικά της, τονίζοντας διακριτικά τις γωνίες της. Το αποτέλεσμα είναι πάντα τόσο φυσικό. 

[gallery-717093]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.