ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Το μυστικό για να μην τρέχουν τα προϊόντα ματιών


TSVIGKOU

3 Ιουλίου 2017

sweat-makeup.jpg


Σε καμία περίπτωση δεν παστωνόμαστε με foundation, concealer και on top πούδρα. Χρησιμοποιούμε την ποσότητα που χρειαζόμαστε και τη δουλεύουμε με υπομονή, τοπικά και με απαλές κινήσεις. Ιδανικά χρησιμοποιούμε σφουγγαράκι ή πινέλο για foundation και δεν αμελούμε να καλύψουμε και δυσπρόσιτες περιοχές, όπως είναι οι ρινοπαρειακές.

Αν η βάση έχει δουλευτεί σωστά, ό,τι προϊόν και αν τοποθετήσουμε στο πρόσωπο, δεν πρόκειται να τρέξει. Το θέμα είναι κυρίως στα μάτια, με τη μάσκαρα, το eyeliner και το μολύβι. Όταν όμως έχει δουλευτεί το concealer/foundation και έχει εφαρμοστεί με ταμποναριστές κινήσεις, συγκρατεί οποιοδήποτε προϊόν, έτσι ώστε να μην τρέξει και χαλάσει το μακιγιάζ.

Όπως και να΄χει βγείτε, ρωτήστε στην αγορά προϊόντα που είναι αδιάβροχα και προτιμήστε τα. Ιδιαίτερα για τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές, όπου η θερμοκρασία θα είναι στα ύψη, είναι η καλύτερη επένδυση που μπορείτε να κάνετε στον beauty τομέα.

[gallery-717123]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.