ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Πώς τονίζουμε τρία βασικά μέρη του προσώπου μας με το μακιγιάζ


TSVIGKOU

25 Ιουλίου 2017

topshop-unique-bwaw1718-063.jpg

Εμείς οι γυναίκες έχουμε αρκετές απορίες, σχετικά με το μακιγιάζ και γενικότερα οι περισσότερες θέλουμε να αλλοιώνουμε τα χαρακτηριστικά μας, γιατί θεωρούμε-λανθασμένα αρκετές φορές-ότι είναι μικρά, άτονα.

Μικρά Μάτια: Αξίζει να σας αναφέρουμε ότι για τους make up artists τα μικρά μάτια έχουν μεγάλο avantage γιατί είναι ένας καμβάς δημιουργίας. Για να κάνετε το βλέμμα σας να δείχνει πιο εντυπωσιακό επιλέξτε την τεχνική μακιγιάζ, smokey eyes, τονίζοντας ακόμα παραπάνω το μολύβι-τη σκιά στις ρίζες των βλεφάρων. Με άλλα λόγια επιλέξτε ένα μολύβι khol ή μία σκιά και σχηματίστε το περίγραμμα του ματιού σας. Στη συνέχεια με μία μπατονέτα μαλακώστε την γραμμή και με το πινέλο και μία μαύρη ή γκρι σκιά, μουντζουρώστε το περίγραμμα ώστε να πετύχετε το εφέ του smokey eye. Τέλος, απλώστε αρκετή μάσκαρα. 

[gallery-715988]

Μικρά Χείλη: Για να τα κάνετε να φαίνονται πιο σαρκώδη θα χρειαστεί να ακολουθήσετε τρία βήματα. Αρχικά καλύψτε τα με makeup, στη συνέχεια κάνετε περίγραμμα, με ένα μολύβι χειλιών και τέλος εφαρμόστε το κραγιόν, τονίζοντας ιδιαίτερα το κέντρο των χειλιών σας και όχι τόσο τις άκρες.
 

Διαβάστε ακόμα: Makeup Tips που κρύβουν χρόνια

 

Ζυγωματικά-Κοψίματα: Τα κοψίματα είναι χρήσιμα σε όσες γυναίκες έχουν στρογγυλό ή τετράγωνο πρόσωπο αλλά και σε όσες θέλουν να κρύψουν μερικά κιλά.  Για να τα πετύχετε θα χρειαστείτε ένα πινέλο κι ένα ρουζ σε γήινη-καφέ απόχρωση. Το καλοκαίρι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το bronzer, την terracotta. Βουτάτε το πινέλο στο προϊόν, το τινάζετε ελαφρά να φύγει το πλεόνασμα και με αυτό τονίζετε το κόκκαλο που βρίσκεται πάνω από τα ζυγωματικά σας, πηγαίνοντας προς το αυτί, προς τις ρίζες των μαλλιών, στο μέτωπο και στο πηγούνι, σβήνονιτας προς το λαιμό.

[gallery-716411]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.