ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Πώς καλύπτουμε το σπυράκι περιόδου;


TSVIGKOU

16 Αυγούστου 2017

89e8b33e6940107091b89c09b2587833-tumblr-selfie-poses-tumblr-selfies-ideas.jpg

Η πρώτη συμβουλή που σίγουρα την γνωρίζετε όλες και οι περισσότερες την αγνοείτε-μαζί με εσάς κι εγώ-είναι ότι δεν το πειράζουμε. Το αφήνουμε στην ησυχία του-ακόμη και αν είναι έτοιμο να σπάει -και μετά από μερικές ημέρες θα εξαφανιστεί.

Αν θέλουμε να βγούμε έξω και δε θέλουμε να έχουμε σε κοινή θέα το "παράσημο", χρησιμοποιούμε concealer. Βάζουμε μικρή ποσότητα σε πινέλο ή στο δάχτυλο και με απαλές, ταμποναριστές κινήσεις-χωρίς να το ερεθίσουμε-κρύβουμε το σημάδι. Μπορούμε να εφαρμόσουμε ελάχιστη διάφανη πούδρα από πάνω, για να γίνει πιο ομοιόμορφο το αποτέλεσμα.

[gallery-716447]

Μεγάλη προσοχή χρειάζεται το ντεμακιγιάζ. Πάντα με τη χρήση καθαριστικού για το πρόσωπο κάνουμε απαλές κινήσεις, με χλιαρό νερό και σαπουνάδα, μέχρι να το καθαρίσουμε εντελώς. Σε καμία περίπτωση δε συμπεριφερόμαστε βίαια, γιατί υπάρχει κίνδυνος να ματώσει, να μολυνθεί και να μας μείνει ακόμα και σημάδι.

[gallery-717036]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.