ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Αυτό το κραγιόν θα απογειώσει το σημερινό makeup look σας


TSVIGKOU

19 Αυγούστου 2017

girl-kiss-pretty-red-lips-favim-com-2555535.png

Για το σημερινό μακιγιάζ θέλουμε ένα makeup look που είναι γρήγορο, κάνει αντίθεση με τη μαυρισμένη επιδερμίδα μας-είναι σχεδόν σίγουρο ότι έχουμε πάρει έστω ελάχιστο χρώμα, 19/8- και ξεχωριστό από κάθε άλλο.

Τι θα λέγατε λοιπόν για πορτοκαλί χείλη. Το χρώμα που πρωταγωνιστεί ήδη στη χρωματική παλέτα του μακιγιάζ, από το περασμένο φθινόπωρο και το λανσάρουν διάσημες όπως η Kendall Jenner, η Kourtney Kardashian αλλά και η αγαπημένη makeup artist Violette_Fr.

 

 

A post shared by Violette (@violette_fr) on

Η Violette επιλέγει πορτοκαλί χείλη ακόμα και για τις πρωινές της εμφανίσεις.

Επιλέξτε matte υφή και αποφύγετε το lip gloss. Για το υπόλοιπο πρόσωπο, αρκεί να τονίσετε τις βλεφαρίδες σας με μάσκαρα και να ενισχύσετε την επιδερμίδα με bronzer, για sunkissed αποτέλεσμα.

 

 

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Η Kendall Jenner τονίζει και το σχήμα των φρυδιών της. Μήπως να κάνετε κι εσείς το ίδιο;

Ένα χρώμα εντυπωσιακό για τα χείλη που σίγουρα θα παραμείνει top επιλογή και το ερχόμενο φθινόπωρο. Από την ανοιχτή, κλασσική απόχρωσή του μέχρι το πορτοκαλοκόκκινο υπάρχουν πολλά διαθέσιμα προϊόντα στην αγορά. 

Η Kourtney Kardashian με ένα κλασσικό πορτοκαλί κραγιόν.

Για να σας βοηθήσουμε, εντοπίσαμε πορτοκαλί κραγιόν που είναι διαθέσιμα στην αγορά. Επιλέξτε εκείνο που σας ταιριάζει καλύτερα και κάνετε την αγορά σας!

[gallery-717259]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.