ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Tips για να μη σας τρέξει η μάσκαρα και το eyeliner


TSVIGKOU

22 Αυγούστου 2017

balmain-bwaw1718-077.jpg

Το μυστικό για να μην τρέχει οποιοδήποτε καλλυντικό εφαρμόζουμε στο πρόσωπό μας-ακόμα και αν δεν είναι αδιάβροχο-είναι στη σωστή βάση. Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να υπερβάλλουμε με την ποσότητα, αντιθέτως πρέπει να απλώνουμε καλά, την ποσότητα που χρειαζόμαστε και on top με ένα μεγάλο πινέλο ή pom pom να ταμπονάρουμε με διάφανη πούδρα, την περιοχή κάτω από τα μάτια. Με αυτό τον τρόπο μπλοκάρουμε την παραγωγή λιπαρότητας και έτσι κανένα προϊόν δεν μπορεί να τρέξει.

Το concealer/foundation όταν είναι στην ποσότητα που πρέπει, έχει δουλευτεί καλά και έχει στρώσει στο πρόσωπο συγκρατεί οποιοδήποτε προϊόν, έτσι ώστε να μην τρέξει και χαλάσει το μακιγιάζ. Όταν εφαρμόζουμε και πούδρα τότε είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν πρόκειται να δούμε ίχνος μαύρου στίγματος στο πρόσωπο!

[gallery-715985]


Extra Tip: Δοκιμάστε την εφαρμογή primer, πριν ξεκινήσετε το μακιγιάζ. Βρείτε το προϊόν που ταιριάζει στον τύπο επιδερμίδας σας και πριν απλώσετε οποιοδήποτε προϊόν, εφαρμόστε το στο πρόσωπό σας.

[gallery-717287]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.