ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Πώς θα πετύχουμε το smokey look που είδαμε στα A/W17 catwalks;


TSVIGKOU

6 Σεπτεμβρίου 2017

giorgio-armani-bwaw1718-029.jpg

Για να το πετύχουμε, δίνουμε προσοχή στον τρόπο που ντεγκραντάρουμε τη σκιά. Το προϊόν εφαρμόζεται στη μέση του κινητού βλεφάρου και σβήνεται με φουντωτό πινέλο-όχι γωνιακό, καθώς δε θέλουμε να έχει όρια-προς τα έξω και πάνω. Το μαύρο μολύβι ματιών εφαρμόζεται πάνω στις ρίζες των άνω βλεφαρίδων, σχεδόν δε φαίνεται όταν ολοκληρωθεί το μακιγιάζ, κάνει απλά το βλέμμα μας πιο τονισμένο. Τις κάτω ρίζες των βλεφάρων τις δουλεύουμε με τη σκιά και με ένα μικρότερο φουντωτό πινέλο ή ακόμα και με μπατονέτα-μπορεί να μας χαρίσει εξίσου εντυπωσιακό ντεγκραντάρισμα.

Ολοκληρώνουμε το μακιγιάζ με μάσκαρα στις ρίζες των βλεφαρίδων. Εφαρμόζουμε στις άνω αλλά και στις κάτω, αφού πρώτα τις έχουμε γυρίσει με ψαλίδι βλεφαρίδων-είμαστε πάντα προσεχτικές με αυτό το εργαλείο.

Το χρώμα της σκιάς που χρειαζόμαστε είναι το midnight blue. Ιδανικά πρέπει να περιέχει και shimmer, αν θέλουμε να κάνουμε copy το Giorgio Armani makeup style.

Στην gallery που ακολουθεί βρήκαμε κάποιες σκιές στην επιθυμητή απόχρωση:

 

[gallery-717393]

 

Συνδυάζουμε χείλη σε matte nude απόχρωση και ολοκληρώνουμε το makeup look. 

Extra Info: Τολμήστε το συγκεκριμένο makeup look ακόμα και για πρωινή εμφάνιση. Είναι εντυπωσιακό, sexy και απόλυτα in-fashion.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.