Δίνουμε glow διάθεση στο μακιγιάζ μας

Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2017
e5524ba8a8dad97b3220ebd6b5adf02d-best-highlighter-makeup-becca-highlighter.jpg

Επιλέγουμε για το καθημερινό μας μακιγιάζ και το highlighter. Ξεχνάμε τις αυστηρές τεχνικές και κινούμαστε πιο ελεύθερα με το συγκεκριμένο προϊόν. Το εφαρμόζουμε σε διάφορα μέρη του προσώπου όπως κόκαλα ζυγωματικών, το ανακατεύουμε με το ρουζ και το εφαρμόζουμε στα μήλα και ελαφρώς στη μύτη και στο πηγούνι...και προσθέτουμε ελάχιστο και στην εσωτερική γωνία των ματιών μας. Μία παλιά και αρκετά αγαπημένη συνήθεια στο makeup επιστρέφει δυναμικά.

Η διακριτική λάμψη στις εσωτερικές κόγχες των ματιών είναι must. Η διαφορά είναι ότι δεν έχει λευκή απόχρωση, αλλά πιο nude-φυσική. Θέλουμε με άλλα λόγια να χαρίσουμε μία διακριτική λάμψη στο βλέφαρο ακόμα και αν είναι άβαφο και όχι να δημιουργήσουμε contrast με ανοιχτόχρωμο concealer και λευκές σκιές.

Προϊόντα όπως αυτά που ακολουθούν στην gallery θα σας βοηθήσουν να δώσετε glow διάθεση στο μακιγιάζ σας. Και να θυμάστε ότι τη χρειάζεστε ακόμα και για πρωινές εμφανίσεις, όχι μόνο για τις βραδινές.

Το must-have beauty trend όπως το συναντήσαμε στα AW17 catwalks:

Extra Tip: Για να είναι η βάση σας φυσική, ενυδατωμένη και λαμπερή δοκιμάστε να αναμείξετε μία δόση κρέμας με μία από το foundation. Απλώστε την στο πρόσωπο με απαλές κινήσεις, αφήστε τη να στεγνώσει ελαφρώς και στη συνέχεια με το highlighter δώστε extra γυαλάδα στα σημεία που πρέπει.

Αν αναζητάτε ενυδατικά foundations, μπορείτε να επιλέξετε κάποιο από τα παρακάτω:

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα