ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

#beautytip Πώς αντιμετωπίζουμε ένα σπυράκι;


TSVIGKOU

19 Σεπτεμβρίου 2017

5a9b12c68dc8ff4dc8261f452eb0e708-tumblr-photography-amigas-inspiration-photography-tumblr.jpg

Και κατά την άποψή μου τα χειρότερα είναι αυτά που είναι πρησμένα και δεν μπορούμε να τα πειράξουμε-όχι δηλαδή ότι πρέπει να πειράζουμε και τα άλλα, απλά κάποιες φορές δυστυχώς τα σπάμε και κάπως ηρεμούν. Ωστόσο τα πρησμένα, εσωτερικά σπυράκια δεν μπορούμε και δεν πρέπει να τα κάνουμε τίποτα, παρά μόνο αν μας συμβουλεύσει ο γιατρός μας. 

Εμφανίζονται σε διάφορα σημεία του προσώπου, πρήζουν και δημιουργούν ερυθρότητα στην περιοχή και πολλές φορές μάλιστα μας πονάνε. Οκ, είναι κατανοητό δεν πρέπει να τα πειράξουμε, ωστόσο πρέπει να τα καλύψουμε γιατί δε θέλουμε να εμφανίστούμε σε ένα σοβαρό ραντεβού με ένα τέτοιο σημάδι.

Ο βασικός κανόνας είναι να συμπεριφερθούμε με ευγένεια-απαλές, ταμποναριστές κινήσεις-στο σημείο. Επιλέγουμε ένα concealer/corrector σε τόνο που αποχρωματίζει την ερυθρότητα, παίρνουμε μια μικρή ποσότητα και τη δουλεύουμε τοπικά με απαλές, ταμποναριστές κινήσεις. On top καλύπτουμε το σημάδι με πούδρα, έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε ότι το concealer δε θα απομακρυνθεί.
 

[gallery-715972]
 

Extra Info: Είναι σημαντικό, καθόλη τη διάρκεια της ημέρας να μην πειράξουμε το σημάδι αυτό. Δεν είναι εύκολο, καθώς είναι σα να μπαίνουμε στον πειρασμό και θέλουμε να δούμε αν ξεπρήστηκε ή μας πονάει λιγότερο.
Επιπλέον πριν το makeup φροντίζουμε να έχουμε καθαρίσει καλά το πρόσωπο αλλά και τα χέρια μας και αν μας έχει δοθεί φαρμακευτικό προϊόν για την αντιμετώπισή του, να το έχουμε εφαρμόσει και να το έχουμε αφήσουμε να δράσει για αρκετή ώρα.

 

Αν αντιμετωπίζετε ακμή, ρωτήστε το γιατρό σας για χρήση κάποιων από των προϊόντων της gallery:

[gallery-717383]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.