Το πιο εύκολο smokey look

Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017
2c463ef9e70dda6fe2321451e3798f49-smokey-eye-photo-shoot.jpg

Αυτό είναι κάτι που βολεύει αρκετά, ιδιαίτερα τις γυναίκες που δεν το έχουν με το makeup. 

Αν λοιπόν για τη σημερινή σας έξοδο ή για το makeup look της αυριανής ημέρας, στη δουλειά να τονίσετε τα μάτια σας, κάνοντας ένα εντυπωσιακό smokey look, διαβάστε προσεχτικά τις οδηγίες που ακολουθούν και ολοκληρώστε το βάψιμο των ματιών σας, μέσα σε μόλις δύο λεπτά.

Αρχικά απλώστε τη σκούρα σκιά της επιλογής σας, σε όλο το κινητό βλέφαρο. Στη συνέχεια με το μολύβι ματιών τονίστε τις άνω και κάτω ρίζες των βλεφάρων. Δεν υπάρχει κανένας λόγος το μολύβι να είναι ομοιόμορφο, ίσιο. Καθώς μετά από αυτό το βήμα, με ένα μικρό πινέλο ματιών ή ακόμα και μία μπατονέτα την οποία έχετε βουτήξει σε σκούρα σκιά, θα πατήσετε πάνω στις γραμμές του μολυβιού.  Ολοκληρώστε το μακιγιάζ με μάσκαρα και κοιταχτείτε στον καθρέφτη. Καθαρίστε ένα μεγάλο πινέλο ματιών και ντεγκραντάρετε τη σκιά στο άνω μέρος του κινητού βλεφάρου, για να φαίνεται ομοιόμορφο το αποτέλεσμα.

Μόλις δημιουργήσατε ένα εντυπωσιακό και sexy smokey look.

Extra Tip: Προτείνω το concealer, να το εφαρμόζετε στους κύκλους, αφού έχετε τελειώσει με το μακιγιάζ και έχετε καθαρίσει την περιοχή, να μην περιέχει σκιά ή μολύβι. Με αυτό τον τρόπο δε θα μουτζουρωθείτε καθόλου.

Επιπλέον επιλέξτε kohl μολύβι ματιών, για να μην ερεθίσετε τις ρίζες των βλεφάρων σας και να σβήσει πιο εύκολα. Ενδεικτικά, σας προτείνω να δοκιμάστε κάποιο από αυτά της παρακάτω gallery:

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα