ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Ξεχάστε το contouring, ήρθε το Spotlighting


TSVIGKOU

19 Σεπτεμβρίου 2017

21690150-117179678999380-5027888462741635072-n.jpg

Κάνουμε ένα flashback για να θυμηθούμε ξανά τι προσφέρουν αυτές οι τρεις τεχνικές που σχεδόν μέχρι χθες ήταν must στο makeup.

Το contouring είναι ο σχηματισμός γωνιών στο πρόσωπο, σε σκούρους τόνους. Από την άλλη, το strobing έρχεται να δώσει λάμψη σε σημεία του προσώπου που θέλουμε να βγάλουμε προς τα έξω. Τέλος το baking είναι η επεξεργασία της βάσης στο πρόσωπο, όπου πάντα γίνεται με εφαρμογή διάφανης πούδρας, για να έχουμε άψογο φινίρισμα στο τέλος.

Γυρίζουμε κεφάλαιο στην ομορφιά και μαθαίνουμε νέες τεχνικές, μέσα από τα SS18 catwalks. Μια στάση στο backstage της Anya Hindmarch, όπου η κορυφαία makeup legend- τολμούμε να πούμε- Val Garland μας έδειξε το νέο beauty tag που ονομάζεται: 'Spotlighting'.
 

 

A post shared by ValGarland (@thevalgarland) on


Για το μη εκπαιδευμένο μάτι η συγκεκριμένη τεχνική φαίνεται σαν ένα καλοδουλεμένο strobing, όπου χαρίζει λαμπερό δέρμα και εξαιρετικό φινίρισμα στην επιδερμίδα. Ωστόσο με λίγο focus θα αρχίσετε να παρατηρείτε ότι υπάρχουν λεπτές διαφορές.
 

 

A post shared by Anya Hindmarch (@anyahindmarch) on


"Το Spotlighting είναι σαν τη λάμψη του σελοφάν, όπου ουσιαστικά το δέρμα λάμπει εσωτερικά", είπε η Val στο ElleUk. "Δεν υπάρχει αυτή η σκόνη λάμψης του highlighter, που χρησιμοποιούμε στο strobing, μιλάμε για γυαλάδα, όχι για λάμψη."

Για να πετύχει αυτό το αποτέλεσμα η Val έκανε focus στην ενυδάτωση της επιδερμίδας και ενίσχυσε το look με ενυδατικά foundations, τα οποία τοποθέτησε και σε συγκεκριμένα σημεία του προσώπου-ίδια με αυτά που επιλέγουμε για το strobing- για να ενισχύσει τη γυαλάδα. 
 

[gallery-715941]

Time for training λοιπόν, στη νέα τεχνική που ποντάρει στην υγεία της επιδερμίδας και σε foundations που ενισχύουν τη λάμψη της ενυδάτωσης!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.