ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Makeup Tips για όσες φοράνε γυαλιά οράσεως


TSVIGKOU

18 Οκτωβρίου 2017

sunglasses-10.jpg

[gallery-717583]


Σε κάθε περίπτωση ένα έντονο μακιγιάζ ματιών, γράφει ακόμα και σε εκείνες που φοράνε γυαλιά οράσεως. Το focus πρέπει να γίνεται στις βλεφαρίδες, τις οποίες βάφετε με μάσκαρα από τις ρίζες έως τις άκρες και δε μένετε σε ένα μόνο πέρασμα. 

Επίσης καλό είναι να τονίζετε και τα ζυγωματικά, με προϊόν σε φυσική απόχρωση. Ιδανικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το καλοκαιρινό σας bronzer και να το εφαρμόσετε στο κόκκαλο των ζυγωματικών σας. Είναι το σημείο όπου τελειώνει ο σκελετός από τα γυαλιά, γι αυτό προτείνεται να δίνετε έμφαση εκεί.

[gallery-716411]
 

Τα έντονα χρώματα στα χείλη είναι ένα ακόμη must-have στο makeup των γυναικών με γυαλιά οράσεως. Χρώματα όπως φούξια, πορτοκαλί αλλά και κόκκινο από το πιο ανοιχτό μέχρι το πιο σκούρο, burgundy θα κάνουν ακόμα πιο sophisticated το beauty style.

Τέλος ένα βασικό προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ σας είναι η διάφανη πούδρα, την οποία εφαρμόζετε σε μέρη που ακουμπούν τα γυαλιά οράσεως-μύτη, κόκκαλο ζυγωματικών. Με ένα φουντωτό πινέλο και ελάχιστη ποσότητα διάφανης πούδρας, δώστε matte υφή σε αυτά τα σημεία, για να μη δημιουργηθεί λεκές όταν αφαιρέσετε τα γυαλιά σας.

[gallery-715942]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.