ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Φέτος κάνουμε focus στα χείλη


TSVIGKOU

29 Σεπτεμβρίου 2017

street-fashion-wss18-152.jpg

Μία από αυτές στο μακιγιάζ. είναι τα τονισμένα χείλη. Από τις neutral αποχρώσεις μέχρι τις πιο έντονες σε κόκκινο, πορτοκαλί και φούξια κάθε γυναίκα επιλέγει την απόχρωση που ταιριάζει στο στιλ της, στο χρώμα των μαλλιών της αλλά και της επιδερμίδα της. Και φυσικά ποτέ δε μένει μόνο σε ένα κραγιόν, μέσα στο νεσεσέρ υπάρχουν πολλά και ανάλογα με το outfit και το look που θέλει να επικοινωνήσει, επιλέγει το κατάλληλο.

Φέτος λοιπόν το δικό μου νεσεσέρ είναι γεμάτο από τα Be legendary Metallic & Pigments της Smashbox. Η υγρή τους μορφή, ενυδατώνει και χαρίζει τη λάμψη που αναζητούσα τόσο καιρό για τα χείλη μου. Με ένα μόνο πέρασμα απλώνονται εύκολα στα χείλη και χαρίζουν sexy, glossy διάθεση.

Παρατηρώντας πάντα τις street style εμφανίσεις, κατέληξα σε χρώματα που ταιριάζουν τόσο σε πρωινές, όσο και σε βραδινές εμφανίσεις.
Κάποιες από τις fashionistas που με βοήθησαν να επιλέξω τα κραγιόν για αυτή τη σεζόν είναι στην gallery που ακολουθεί:

[gallery-717590]

Επηρεασμένη λοιπόν από τα έντονα χείλη που είδες παραπάνω, επέλεξα ένα ζεστό κόκκινο που ταιριάζει απόλυτα με τα καστανά μαλλιά μου και τη σταρένια επιδερμίδα μου, το Bad Apple. Για τις ημέρες που θέλω τα χείλη μου να δείχνουν φυσικά τονισμένα και το Girl Please ήταν η τέλεια επιλογή.

Και φυσικά δεν έμεινα μόνο στις συνηθισμένες υφές...

Ακολουθώντας τις τάσεις της ομορφιάς που προτείνουν metallic lips, έχω εφοδιάσει το νεσεσέρ μου με τα κατάλληλα Lip Liquid Metal. Έχω επιλέξει το Crimson Chrome (Metallic True Red) και το Foiled Brat (Metallic Burgundy). Τα κόκκινα χείλη είναι MUST για κάθε γυναίκα που θέλει να αναδείξει τη θηλυκότητά της.

Το Crimson Chrome συνδυάζει το κλασσικό λόγω της απόχρωσής του, με το μοντέρνο λόγω της μεταλλικής του υφής.

Από την άλλη το Foiled Brat, μου χαρίζει αυτό το dramatic look που ταιριάζει απόλυτα σε βραδινές εξόδους με φίλους αλλά και στα working makeup look, όπου θέλω να δημιουργήσω statement με το κραγιόν μου.


Τα Lip Liquid Metal κυκλοφορούν συνολικά σε 8 αποχρώσεις καλύπτοντας ακόμα και τις πιο απαιτητικές γυναίκες, ενώ τα Liquid Pigment σε άλλες τόσες, οι οποίες είναι όλες ιδανικές για τα fall looks του 2017 και όχι μόνο.

FYI: Δύσκολα θα μείνετε μόνο σε ένα!

Extra Tip: Για καλύτερη εφαρμογή, δημιουργήστε το περίγραμμα των χειλιών με την άκρη του απλικατέρ ακριβείας και μετά γεμίστε τα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.