ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

#DidYouKnow: Τα 3 beauty uploads που θα σας φέρουν πολλά likes


TSVIGKOU

25 Οκτωβρίου 2017

18723385-1743848105631072-6515351687362772992-n.jpg

 

Σύμφωνα με τις αναρτήσεις των celebrities, των beauty bloggers και των influencers, τα posts που αρέσουν στον κόσμο περιλαμβάνουν κάποια πληροφορία. Για παράδειγμα ο ακόλουθός σας δε θέλει να δει τη σκιά που αγοράσατε, αλλά το πώς γράφει η σκιά. Μία ενδιαφέρουσα φωτογραφία είναι να απλώσετε τη σκιά στο χέρι σας, και να τη φωτογραφίσετε από τέτοια οπτική γωνία, ώστε να φαίνεται η γυαλάδα, το χρώμα.

 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

 

FYI: Οι μεταλλικές σκιές και τα lip gloss, γράφουν τέλεια.

[gallery-716710]

Επιπλέον αρκετά likes συγκεντρώνουν και οι φωτογραφίες με νύχια. Μπορείτε να στήσετε σε ένα όμορφο μέρος-ακόμα και πάνω στα ρούχα σας- τα χέρια σας και να τα φωτογραφίσετε, για να δείξετε το μανικιούρ σας.

 

 

A post shared by Violette (@violette_fr) on

Τέλος κάνετε μία σύνθεση από προϊόντα ομορφιάς, τα οποία δημιουργούν ένα look. Υπάρχει η δυνατότητα σε ένα post, να βάλετε παραπάνω φωτογραφίες. Μπορείτε λοιπόν στην πρώτη να δείξετε το μακιγιάζ ή το χτένισμα που δημιουργήσατε και στην επόμενη τα προϊόντα που χρησιμοποιήσατε, με τις ανάλογες ετικέτες και σχόλια που θα συνοδεύουν τη φωτογραφία.

 

A post shared by Violette (@violette_fr) on

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.