ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Φθινοπωρινή απόδραση: Τι παίρνουμε μαζί μας;


TSVIGKOU

10 Νοεμβρίου 2017

packed-suitcase-tumblr.jpg

 

Στα ρούχα γνωρίζουμε τι πρέπει να πάρουμε μαζί μας, το ίδιο και στα αξεσουάρ. Τι γίνεται ωστόσο με τα καλλυντικά, τι πρέπει να πάρουμε μαζί μας.

Δεδομένου ότι είναι χειμερινή απόδραση, δε χρειάζεται να γεμίσουμε το νεσεσέρ με καλλυντικά για έντονο μακιγιάζ. Κάνουμε focus στην ενυδάτωση και παίρνουμε μαζί μας 3-4 προϊόντα για ένα ικανοποιητικό makeup look.

Οπωσδήποτε πρέπει να έχουμε μαζί μας καθαριστικό προσώπου-ακόμα και άβαφες πρέπει να πλένουμε το πρόσωπό μας-, ενυδατική με δείκτη προστασίας-όταν είμαστε στο βουνό είναι απαραίτητη η αντηλιακή προστασία-, lip balm καθώς τα χείλη μας ξεραίνονται στο κρύο αλλά και κρέμα χεριών για τον ίδιο λόγο.

Για το μακιγιάζ περιοριζόμαστε σε ένα concealer με το οποίο καλύπτουμε σημάδια και διχρωμίες, ένα ρουζ σε φυσική απόχρωση για τα ζυγωματικά, μάσκαρα για τις βλεφαρίδες και δύο κραγιόν-ένα απλό και ένα έντονο-για τα πρωινά και τα βραδινά looks.

[gallery-717795]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.