ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

To application που αφαιρεί κάθε ίχνος μακιγιάζ από το πρόσωπο


TSVIGKOU

15 Νοεμβρίου 2017

dbojyfvwsaq0l38.jpg

Ωστόσο δεν υπάρχουν μόνο applications που μας ομορφαίνουν, υπάρχουν και μερικά που δείχνουν την πραγματικότητα και αναφερόμαστε στο MakeApp. Ένα application το οποίο αφαιρεί κάθε ίχνος μακιγιάζ από τη φωτογραφία που έχουμε επιλέξει και δείχνει τη φυσική ομορφιά του προσώπου.
Αναλυτικότερα το MakeApp είναι ένα φίλτρο φωτογραφιών που αφαιρεί ψηφιακά - ή προσθέτει- μακιγιάζ από οποιοδήποτε πρόσωπο.

Για να το δείτε στην πράξη, ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες που ακολουθούν. Αριστερά βλέπετε τη φωτογραφία της γυναίκας με makeup και δεξιά μετά την επεξεργασία με το application όπου της έχει αφαιρεθεί κάθε ίχνος μακιγιάζ. Όπως θα παρατηρήσετε έχει γίνει επεξεργασία σε διάσημα πρόσωπα όπως είναι η Angelina Jolie, η Tyra Banks και η Emma Watson.
Angelina Jolie
Για να κάνετε τη σύγκριση δείτε στην gallery που ακολουθεί την Angelina με μακιγιάζ. Επιπλέον ανακαλύψτε ποια προϊόντα χρησιμοποιεί στις περισσότερες εμφανίσεις της. Είναι αυτά που προφανώς αφαιρέθηκαν με το MakeApp.
[gallery-716460]
Tyra Banks
Το πριν και το μετά: Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό με αγαπημένα looks της Tyra.

[gallery-717239]
Emma Watson

Το βασικό χαρακτηριστικό στο μακιγιάζ της Emma Watson είναι οι φακίδες της, τις οποίες πάντα αφήνει να φαίνονται και μας αρέσει. Δείτε στην gallery που ακολουθεί ένα από τα πιο αγαπημένα makeup looks που έχουμε απολαύστε από εκείνη και ανακαλύψτε τι προϊόντα χρησιμοποίησε για να το πετύχει.

[gallery-717106]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.