ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Υπάρχουν 7 διαφορετικοί τρόποι να βάλετε χρυσό χρώμα στο μακιγιάζ σας


TSVIGKOU

25 Νοεμβρίου 2017

gold-eye-makeup.jpg

Μέσα σε όλα αυτά θα προσθέσουμε και το χρυσό στο μακιγιάζ μας, το χρώμα που χαρακτηρίζει αυτή την εποχή μπορεί όχι με έναν...αλλά με εφτά διαφορετικούς τρόπους να απογειώσει το makeup look μας.

Χρυσό Eyeliner

now serving: gold realness

A post shared by ellen ???? (@rag.moth) on

Ναι υπάρχει και είναι super chic & glam. Τονίστε τις άνω ρίζες των βλεφάρων σας με χρυσό eyeliner. Συνδυάστε το με κόκκινα χείλη ή nude.

Μαύρο με Χρυσό

Όταν το μαύρο συναντά το χρυσό στο μακιγιάζ ματιών, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Glam smokey eyes που συνδυάζονται με έντονα ή απαλά χείλη.

Χρυσή Γωνία

Κι όμως μια χρυσή γωνία στο μάτι είναι πιο εύκολη από τη μαύρη ή οποιαδήποτε άλλη απόχρωση, καθώς δε χρειάζεται να είναι αψεγάδιαστη.

Χρυσό στο Άνω Κινητό Βλέφαρο

Αν αισθάνεστε πεσμένο το κινητό σας βλέφαρο, δοκιμάστε να εφαρμόσετε μια γραμμή από χρυσό eyeliner. Δίνει λάμψη και τονίζει το μάτι.

Διπλή Γραμμή Eyeliner

Για ένα μη συνηθισμένο, sophisticated look κάντε διπλή γραμμή στο τελείωμα του eyeliner. Προτιμήστε προϊόν σε compact μορφή και όχι σε υγρή, για να σας βγει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

SunShine Eyes

Δοκιμάστε να αφεθείτε στο μακιγιάζ και αφήστε το glitter να καλύψει το κινητό σας βλέφαρο αλλά και το κάτω μέρος των ματιών. Δημιουργήστε "sunshine eyes" για τις ημέρες που θέλετε απλά ένα λαμπερό μακιγιάζ.

Διακριτική Χρυσή Λάμψη

Όσες γυναίκες παραμένουν minimal στο μακιγιάζ, μπορούν απλά να δώσουν μια διακριτική λάμψη με χρυσή σκιά στις εσωτερικές κόγχες των ματιών. Το συγκεκριμένο look απαιτεί έντονη μάσκαρα στις ρίζες των βλεφαρίδων.

Στην gallery που ακολουθεί δείτε μερικές ακόμα εφαρμογές της glitter σκιάς στο μακιγιάζ σας:

[gallery-715945]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.