ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Πώς διατηρούμε το μακιγιάζ μας αναλλοίωτο τις βροχερές ημέρες;


TSVIGKOU

17 Νοεμβρίου 2017

rainy-street-style.jpg

 

Τι πρέπει να κάνουμε ή μάλλον τι να αλλάξουμε στο makeup look μας, για να μην παρουσιάσουμε έντονη λιπαρότητα, για να μη μουτζουρωθούμε αν μια σταγόνα κυλήσει από την ομπρέλα και πέσει στο πρόσωπο, για να κρατήσει ώρες το μακιγιάζ, ακόμα και αν βραχούμε εντελώς. 

Primer, Primer, Primer

Είναι ίσως το πιο σημαντικό καλλυντικό που πρέπει να χρησιμοποιήσουμε σήμερα. Είναι το προϊόν που μας προστατεύει extra από τη λιπαρότητα και βοηθάει στη διατήρηση του μακιγιάζ για ώρες.

[gallery-717287]

Αδιάβροχη Μάσκαρα

Καλό είναι σήμερα να επιλέξουμε αδιάβροχη μάσκαρα. Μία σταγόνα αρκεί για να τρέξει το συγκεκριμένο προϊόν και να μουτζουρωθούμε.

Αποφεύγουμε το Μολύβι Ματιών

Επειδή τα συγκεκριμένα μολύβια είναι μαλακά, για να μην ερεθίζουν το μάτι κατά συνέπεια είναι και εύκολο να τρέξουν σε περίπτωση που βραχούμε. Ας το αποφύγουμε σήμερα και αν θέλουμε οπωσδήποτε να τονίσουμε τα μάτια, ας χρησιμοποιήσουμε σκιά στην ίδια απόχρωση και ένα λεπτό πινέλο ή ακόμα και μία μπατονέτα για να το εφαρμόσουμε.

Για να σας δώσουμε ιδέες, δείτε στην gallery που ακολουθεί απαλά makeup looks, που μπορείτε να δημιουργήσετε σήμερα. Διαβάστε τα tips, αυτές οι μικρές λεπτομέρειες θα κάνουν τη διαφορά.

[gallery-717855]

Διάφανη Πούδρα

Όσες αντιμετωπίζετε έντονη λιπαρότητα στο πρόσωπο, σετάρετε το σημερινό σας μακιγιάζ με διάφανη πούδρα. Αφού τελειώσετε με όλα τα προϊόντα, κάντε ένα πέρασμα σε όλο το πρόσωπό σας με την πούδρα που χρησιμοποιείτε.

[gallery-715942]

Χαρτομάντηλα

Σήμερα μας είναι χρήσια για πολλούς λόγους. Ένας από αυτούς είναι να ταμπονάρουμε το πρόσωπό μας, σε περίπτωση που βραχούμε ή να εξαφανίσουμε τη λιπαρότητα, σε περίπτωση που εμφανιστεί λόγω καιρού. Δώστε βάση στη λεπτομέρεια ΤΑΜΠΟΝΑΡΟΥΜΕ, δε σκουπίζουμε.

Extra Info: Ακόμα και αν βλέπετε τον ουρανό κατάμαυρο, μην αμελήσετε να φορέσετε αντηλιακό προσώπου. Σας υπενθυμίζουμε ότι είναι απαραίτητο να εφαρμόζεται καθημερινά, χειμώνα, καλοκαίρι και να προστατεύουμε το δέρμα από τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου, που διαπερνάνε ακόμα και τα πιο πυκνά σύννεφα.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.