ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

#DidYouKnow:Πώς ένα κουτάλι κάνει πιο εύκολη τη ζωή μας στο μακιγιάζ;


TSVIGKOU

6 Δεκεμβρίου 2017

makeup.jpg

Ένα στοιχείο που έχουμε στην κουζίνα μας και είναι αρκετά βοηθητικό στο μακιγιάζ είναι το κουτάλι.

Αν κι εσείς ταλαιπωρήστε με το μακιγιάζ των κάτω βλεφαρίδων, καθώς λερώνεστε στην περιοχή κάτω από τα μάτια, τότε πάρτε στο χέρι σας ένα κουταλάκι του γλυκού. Τοποθετήστε το κάτω από τις κάτω βλεφαρίδες και βάψτε τις όσο έντονα θέλετε.

Ό.τι προϊόν περισσέψει θα μείνει πάνω στο κουτάλι και όχι στην περιοχή κάτω από τα μάτια, η οποία είναι δύσκολη να καθαριστεί ιδιαίτερα να έχετε βάλει concealer και πούδρα.

Η φωτογραφία που ακολουθεί σας δείχνει τον τρόπο για να το εφαρμόσετε και να βάψετε τις βλεφαρίδες σας.

Extra Info: Αν αναρωτιέστε για ποιο λόγο να βάψετε τις κάτω βλεφαρίδες σας, να σας αναφέρουμε ότι αυτό είναι το trick των Γαλλίδων για εντυπωσιακό βλέμμα.

Οι Γαλλίδες αποφεύγουν τις υπερβολές με το μακιγιάζ, προτιμούν λευκή, καθαρή επιδερμίδα, απαλές ροζ αποχρώσεις χειλιών και μεγάλα μάτια.

Πώς καταφέρνουν όμως να τα αποκτήσουν.

Το makeup trick που επιλέγουν οι ίδιες, ενώ εμείς το αποφεύγουμε είναι να βάφουν τις κάτω βλεφαρίδες τους. Ενώ οι περισσότερες από εμάς, επιλέγουμε απλά να κάνουμε ένα πέρασμα στις κάτω, οι French lovelies τις τονίζουν ακριβώς όπως και τις άνω.

Πηγαίνοντας το χρόνο πίσω, θυμόμαστε το beauty-fashion icon, Twiggy, που ξεχώρισε στις δεκαετίες 60 και 70 για τα μεγάλα μάτια της. Εκτός από τις παστέλ αποχρώσεις που προτιμούσε για το κινητό της βλέφαρο, το eyeliner και το fresh μάγουλο, η ίδια τόνιζε τις άνω αλλά και τις κάτω βλεφαρίδες της με αρκετή μάσκαρα.

Και επειδή μιλάμε για βλεφαρίδες να σας πούμε ότι οι χρωματιστές είναι must φέτος. Πάρτε ιδέες από τις galleriew που ακολουθούν για να τις βάψετε σε αποχρώσεις όπως μπλε και μωβ, αλλά και να τολμήσετε το glitter look.

[gallery-717769]

Glitter Eyelashes

[gallery-717922]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.