ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Πώς θα στρώσουμε το foundation, μετά από μία μεγάλη ημέρα;


TSVIGKOU

7 Δεκεμβρίου 2017

foundation-beautiful-clear-skin-eyes-favim-com-515476.jpg

 

Πώς μπορούμε να στρώσουμε το προϊόν και να δείχνουμε εντυπωσιακές, σα να κάναμε το μακιγιάζ εκείνη τη στιγμή και όχι 8 ώρες πριν;

Ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σας, η αντιμετώπιση είναι διαφορετική.

Ξηρές Επιδερμίδες

Αν έχετε ξηρή επιδερμίδα, θα πρέπει πριν το foundation να εφαρμόσετε ενυδατική και να έχετε μαζί σας ένα face mist. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, ψεκάστε το στο πρόσωπό σας για να το ενυδατώσετε και να είναι λαμπερό.

Λιπαρές Επιδερμίδες

Αν έχετε λιπαρή επιδερμίδα, το primer είναι το προϊόν που θα σας σώσει. Μετά την ενυδατική σας και πριν το foundation, απλώστε primer, κατάλληλο για τον τύπο δέρματος. Καλό είναι να έχετε μαζί σας και μία διάφανη πούδρα, σε περίπτωση που έχει γυαλίσει το Τ ή οποιοδήποτε άλλο σημείο στο πρόσωπό σας.


TIP: Σε περίπτωση που πρέπει να παρευρεθείτε σε κάποιο επίσημο κάλεσμα, να έχετε μαζί σας ένα κόκκινο κραγιόν. Για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, με διάρκεια μπορείτε να εφαρμόσετε αρχικά μολύβι και να κάνετε ταμποναριστές κινήσεις με το κραγιόν στα χείλη σας.

[gallery-715738]

¨Ενα έντονο κραγιόν και ιδιαίτερα το κόκκινο ταιριάζει ακόμα και σε cozy, φθινοπωρινά looks. Επιλέξαμε street style εμφανίσεις με γυναίκες που φοράνε πουλόβερ, για να σας δώσουμε μια ιδέα για το εύκολο, festive look που μπορείτε να κάνετε μετά το γραφείο.

[gallery-717720]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.