ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Κι όμως αυτός είναι ο λόγος που η μάσκαρα τρέχει και λερωνόμαστε!


TSVIGKOU

22 Δεκεμβρίου 2017

beaad7f9c1f5ebb660e37106f803c94e-freckles-girl-freckles-makeup.jpg

 

Να ξέρετε ότι γνωρίζω αυτό το συναίσθημα, που κοιτάζεστε στον καθρέφτη και βλέπετε μουτζούρες κάτω από τα μάτια σας, προς το τέλος της ημέρας. Και οι κοτηγορίες είναι διάφορες, μας φταίει το μάτι, η μάσκαρα, η βάση... μας φταίνε όλα.

Κι όμως αν θέλετε να ξέρετε ο βασικός λόγος που τρέχει το συγκεκριμένο προϊόν είναι η ενυδάτωση, δηλαδή η λιπαρότητα. Τι πρέπει να κάνετε, απλά να αποφεύγετε την κρέμα ματιών δυστυχώς όταν είναι να βάλετε μάσκαρα. Πλύνετε καλά τα μάτια σας να φύγουν ακόμα και τα ελάχιστα υπολείμματα που έχουν μείνει από τα ενυδατικά προϊόντα της προηγούμενης ημέρας και στη συνέχεια εφαρμόστε άφοβα μάσκαρα στις άνω και κάτω βλεφαρίδες σας.
Επιπλέον αποφύγετε και το concealer κοντά στις ρίζες των βλεφαρίδων, εφαρμόστε το πιο κάτω καθώς και το συγκεκριμένο προϊόν δημιουργεί λιπαρότητα.

Για ακόμα μεγαλύτερο αποτέλεσμα, μπορείτε να χρησιμοποιείτε primer mascara. Είναι ένα προϊόν που βοηθάει και σε αυτό το θέμα, που πιστέψτε με αντιμετωπίζουν πολλές γυναίκες!

[gallery-717271]

Τώρα που ξέρουμε τον τρόπο για να μην τρέχει η μάσκαρα, μήπως να δοκιμάσουμε τις in-fashion χρωματιστές βλεφαρίδες;

[gallery-717769]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.