ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Ένα Χριστουγεννιάτικο trend για τα φρύδια μας και μόνο


TSVIGKOU

23 Δεκεμβρίου 2017

25013601-380493439056251-4301516257837973504-n.jpg

 

Αφού μπείτε στη στήλη ομορφιά στο jenny.gr και σας λυθούν οι παραπάνω απορίες δείτε και το Xmas trend που είναι κομμένο και ραμμένο για τα φρύδια σας και μόνο. Η ονομασία του είναι "Φρύδια σε σχήμα Χρστουγεννιάτικο Δέντρου" ή αλλιώς "Christmas Tree Brows" και πραγματικά αναρωτιόμαστε αν θα το τολμήσει κάποι από εσάς.

Το αποτέλεσμα είναι κατανοητό από την ονομασία του, αφού τα φρύδια χωρίζονται στη μέση, έτσι ώστε να μοιάζουν με έλατο και στην κορυφή κάθε τούφας προστείθετε ένα στρας, που μοιάζει με μπάλα... ναι όπως αυτές που βάζουμε στο δεντράκι μας. Το αποτέλεσμα είναι όπως αυτό που είδαμε στο instagram feed μας.

 

A post shared by Taylor R (@taytay_xx) on

 

Αν θέλετε να το αντιγράψετε, δείτε το βίντεο που ακολουθεί από την Taylor R:

 

A post shared by Taylor R (@taytay_xx) on

 

Αν σας φαίνεται too much, τότε μπορείτε απλά να τονίσετε τα φρύδια σας και να τα κάνετε πιο πυκνά. Ένα μολύβι φρυδιών ή μία σκιά αρκούν για να πετύχετε το σχήμα που επιθυμείτε. Ένα εντυπωσιακό, πυκνό φρύδι που μοιάζει με της Leandra Medine:

[gallery-716800]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.