ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Το κόκκινο πρωταγωνιστεί στο φετινό Xmas Makeup Look


TSVIGKOU

25 Δεκεμβρίου 2017

96d82e3c96ad8554c3465f52950141f1.jpg

Σήμερα είναι η ημέρα των Χτιστουγέννων και όλες θέλουμε να είμαστε απλά... λαμπερές. Για το φετινό μακιγιάζ ο νικητής είναι αναμφισβήτητα το κόκκινο χρώμα, το οποίο πρωταγωνιστεί τόσο στο κραγιόν, όσο και στη σκιά. Μπορούμε να τονίσουμε ένα από τα δύο σημεία του προσώπου ή να δημιουργήσουμε ένα άκρως εντυπωσιακό look, τονίζοντας και τα δύο.

Θα χρειαστούμε foundation για καλυπτική βάση, λάμψεις καθώς το απαιτεί η ημέρα, bronze σκιές σε αποχρώσεις όπως χάλκινο, χρυσό ίσως και ασημί και φυσικά ένα κατακόκκινο κραγιόν-σε περίπτωση που δεν το προτιμάτε, επιλέξτε το αγαπημένο σας nude.

Αφού κάνουμε τη βάση, θα τοποθετήσουμετις λάμψεις στα κόκκαλα των ζυγωματικών, στη ράχη της μύτης και στην καρδιά των χειλιών. στη συνέχεια θα πάρουμε στα χέρια μας την bronze σκιά και θα την απλώσουμε στο κινητό μας βλέφαρο. Με ένα μεγάλο πινέλο θα σβήσουμε το τελείωμα, να μη φτάνει στο φρύδι. Θα προσθέσουμε extra λάμψη, στις εσωτερικές γωνίες. Τέλος θα τονίσουμε βλεαρίδες με μάσκαρα και θα βάψουμε το σχήμα των φρυδιών μας.

Τελευταίο βήμα τα χείλη, όπου σας προτείνουμε να πείτε ΝΑΙ στο εντυπωσιακό κόκκινο. Αν ωστόσο σας φαίνεται too much, επιλέξτε το nude που σας ταιριάζει.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν θα σας βοηθήσουν να πάρετε μια ιδέα για τα χρώματα και τις λάμψεις που σας προτείνουμε να επιλέξετε, για το σημερινό Xmas Makeup.

[gallery-718028]

Επίσης δείτε το facebook live που είχαμε κάνει και σας είχαμε δείξει δύο εύκολα μακιγιάζ, ένα με glitter και ένα smokey look.

 

 

Για το σημερινό μακιγιάζ θα χρειαστείτε μία σκιά αντίστοιχη με αυτή που χρησιμοποιήσαμε στο facebook live. Επειδή αρκετές ρωτήσατε που μπορείτε να τις βρείτε, παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικά προϊόντα, για να σας βοηθήσουμε να τα βρείτε στην αγορά.

[gallery-717701]

[gallery-717722]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.