ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Αυτός είναι ο τρόπος να εξαφανίσουμε με makeup ακόμα και το πιο έντονο σπυράκι στο πρόσωπο


TSVIGKOU

12 Ιανουαρίου 2018

80ed8e49cd44ef7726023dc4158d9063.jpg

 

Επιπλέον τυχαίνει κάποιες φορές να γίνονται χειρότερα και να φαίνονται ακόμα πιο έντονα, όταν προσθέτουμε makeup. Αυτά τα σπυράκια χρειάζονται ειδικό χειρισμό και το καλύτερο εργαλείο για να πετύχουμε την τέλεια κάλυψη είναι τα δάχτυλά μας.

How to:

Πάρτε μια μικρή ποσότητα concealer στο χέρι σας. Αν το σπυράκι είναι γκρίζο ή μπλε-τύπου μελανό-φροντίστε να επιλέξετε ένα που να πορτοκαλίζει. Αν είναι κόκκινο επιλέξτε ένα σε πιο κίτρινη απόχρωση. Φροντίστε να έχετε καθαρά χέρια και με απαλές ταμποναριστές κινήσεις, καλύψτε το σπυράκι με το προϊόν. Μην κάνετε αρκετές επαναλήψεις, καθώς το concealer θα απορροφηθεί από το δάχτυλό σας και δε θα πετύχετε κάλυψη. Στη συνέχεια εφαρμόστε on top διάφανη πούδρα, για να σταθεροποιήσετε το υγρό ή compact concealer που έχετε χρησιμοποιήσει. Αποφύγετε την εφαρμογή ρουζ ή οποιουδήποτε χρωματιστού προϊόντος, στην περιοχή που είναι το σπυράκι. Προτιμήστε ένα πιο φυσικό makeup look.

[gallery-717855]

Στην gallery που ακολουθεί ανακαλύψτε προϊόντα που μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα λαμπερό, φυσικό μακιγιάζ.

[gallery-716709]

Extra Tip: Σε καμία περίπτωση δεν πειράζουμε αυτά τα σπυράκια. 

Ο σωστός τρόπος να "σπάμε" ένα σπυράκι

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.