ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Αν η βάση σας είναι βαριά, δοκιμάστε αυτά τα tips


TSVIGKOU

15 Φεβρουαρίου 2018

26871962-216793818883230-2018968365258768384-n.jpg

Πώς μία καλή βάση αποτελεί τον καμβά για οποιοδήποτε μακιγιάζ

 

Ένα tip που με βοήθησε αρκετά είναι η εφαρμογή ορού, λίγη ώρα μετά το foundation. Συγκεκριμένα αφού απλώσω τη βάση και αφήσω μερικά λεπτά να περάσουν για να μην έχει υγρασία το πρόσωπό μου, απλώνω μία σταγόνα serum/ορού με απαλές, ταμποναριστές κινήσεις. Σε καμία περίπτωση δεν τρίβω τα χέρια μου, απλά τα ακουμπάω για μερικά δευτερόλεπτα στην επιδερμίδα μου, μέχρι να απορροφηθεί το ενυδατικό προϊόν.

[gallery-717276]

Αν το αποτέλεσμα εξακολουθεί να είναι έντονο ταμπονάρω και με ένα χαρτομάντηλο για να φύγει το περιττό υλικό.

Ποιο είναι το προϊόν που δημιουργεί αψεγάδιαστη βάση μακιγιάζ και δίνει τέλεια όψη στην επιδερμίδα;

 

Ένα ακόμη tip είναι η χρήση mist. Τα ενυδατικά spray προσώπου μπορούμε να τα ψεκάσουμε μετά το μακιγιάζ, για να κάνουμε πιο soft/ελαφρύ το αποτέλεσμα. Κρατώντας το προϊόν από απόσταση, κάνουμε δύο ψεκασμούς και το αφήνουμε να απορροφηθεί από το δέρμα μας.

Αν θέλετε απαλή βάση στο πρόσωπό σας, επενδύστε σε υγρό foundation και πάντα να δουλεύετε μικρή ποσότητα, για αρκετή ώρα μέχρι να σβήσει το προϊόν. 
Επίσης πολλές φορές όταν θέλουμε απαλό μακιγιάζ, μπορούμε να αποφύγουμε εντελώς το foundation και να δουλέψουμε τοπικά concealer σε δυσχρωμίες, μαύρους κύκλους αλλά και σημάδια του προσώπου.

[gallery-716447]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.