ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

"Μα γιατί δεν μπορώ να έχω ξανά πυκνά φρύδια"


TSVIGKOU

28 Φεβρουαρίου 2018

frankie-cordoba-557849-unsplash.jpg

Έρχομαστε λοιπόν στο σήμερα όπου διάσημα μοντέλα όπως η Cara Delevingne και η Natalia Castellar αποτελούν πρότυπα στο σχήμα των φρυδιών, το οποίο επιβάλλεται να είναι φυσικά πυκνό.

[gallery-715904]

Το παράπονο ωστόσο των περισσότερων γυναικών είναι ότι πλέον δε γεμίζουν εύκολα τα φρύδια τους ή οι τρίχες βγαίνουν διάσπαρτες σε διάφορα σημεία και με διαφορετική κατεύθυνση. Έτσι δημιουργούνται κενά και το φρύδι σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να είναι πλούσιο, πυκνό.

Αν δεν το ξέρετε ακόμα να σας πούμε ότι ο λόγος που δε γεμίζει ξανά το σχήμα είναι ότι ο θύλακας της τρίχας μπορεί να έχει κλείσει, επειδή τα προηγούμενα χρόνια αφαιρούσατε συνεχώς τις τρίχες. Επιπλέον τα διάφορα προϊόντα μακιγιάζ αλλά και περιποίησης της επιδερμίδας, είναι μία ακόμη αιτία να φράξει ο θύλακας. 

Τι μπορείτε να κάνετε;

Είναι σημαντικό να αφαιρείτε καθημερινά οποιοδήποτε προϊόν υπάρχει στην περιοχή των φρυδιών σας. Δοκιμάστε να εφαρμόζεται σε καθημερινή βάση- κατά προτίμηση το βράδυ-καστορέλαιο που βοηθάει στην ανάπτυξή τους.

Σε περίπτωση που το σχήμα δε γεμίζει, επενδύστε σε ένα καλό μολύβι ή μάσκαρα φρυδιών, πατήστε πάνω στο σχήμα και ξεκινήστε να δημιουργείτε το επιθυμητό αποτέλεσμα. 

[gallery-716657]

Extra Tip: Σε περίπτωση που είστε σε διαδικασία να αποκτήσετε πιο πυκνά φρύδια και το σχήμα σας δε σας αρέσει, δοκιμάστε να κόψετε μακριές αφέλειες. Κρύβουν το συγκεκριμένο σημείο του προσώπου σας και επιπλέον είναι μία stylish πινελιά στο hairstyle.

[gallery-718065]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.