ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Είναι νωρίς για ηλιοκαμμένο look;


TSVIGKOU

7 Μαρτίου 2018

roberto-nickson-g-366181-unsplash.jpg

Αυτό το look που δημιουργείται, όταν εφαρμόζουμε γενναιώδορα στο πρόσωπό μας, το αγαπημένο bronzer. Αν ρωτάτε εμένα λοιπόν, η απάντηση είναι ότι στο μακιγιάζ δεν υπάρχουν κανόνες. Αν το ηλιοκαμμένο look σας ταιριάζει, δεν έχετε παρά να το δοκιμάσετε, τώρα που ο καιρός άνοιξε.

Η συμβουλή μου είναι να είστε προσεχτικές και να αποφύγετε τις υπερβολές, καθώς δεδομένου ότι δεν έχετε μαυρίσει ακόμα, το αποτέλεσμα μπορεί να βγει αρκετά σκούρο και να κάνει έντονη αντίθεση με το υπόλοιπο δέρμα σας. Βουτήξτε ελαφρώς το πινέλο στο bronzer σας, τινάξτε το να φύγει η υπερβολική ποσότητα και εφαρμόστε το στα κόκκαλα των ζυγωματικών, στην κορυφή της μύτης, στο μέτωπο κοντά στις ρίζες των μαλλιών, στο πηγούνι και προς τα κάτω στο λαιμό.

[gallery-718296]

Συνδυάστε το bronze look με lip gloss στα χείλη, που είναι ένα από τα must-have προϊόντα της σεζόν. Εφαρμόστε ελάχιστη μάσκαρα στις βλεφαρίδες και θα έχετε το ιδανικό, λαμπερό, ηλιοκαμμένο look.

[gallery-718257]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.