ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Το ανοιξιάτικο μακιγιάζ που θα θέλουμε όλες να κάνουμε


TSVIGKOU

12 Μαρτίου 2018

carlos-alberto-gomez-iniguez-107821-unsplash.jpg

Foundations σε υγρή μορφή είναι ιδανικά για την κάλυψη που θέλουμε να δημιουργήσουμε στο πρόσωπό μας. Δουλεύουμε μικρή ποσότητα, με απαλές ταμποναριστές κινήσεις σε όλο το πρόσωπο και όπου θέλουμε extra κάλυψη μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε concealer.

Το κρεμώδες ρουζ είναι το προϊόν που ήρθε για να μείνει. Σε αποχρώσεις όπως κοραλί και ροζ, είναι ιδανικό για το κέντρο των μήλων μας, για ένα φρέσκο και λαμπερό αποτέλεσμα. Μπορούμε ακόμα και να εφαρμόσουμε ελάχιστο στο κινητό βλέφαρο.

[gallery-717885]

Προχωράμε στο μακιγιάζ των ματιών, όπου εκεί επιλέγουμε pale αποχρώσεις σκιών που περιέχουν shimmer. Τις απλώνουμε στο κινητό βλέφαρο και αν θέλουμε περισσότερη ένταση εφαρμόζουμε μολύβι στις ρίζες των βλεφάρων ή πιο σκούρα σκιά στις εξωτερικές γωνίες των ματιών μας. Σαφώς ολοκληρώνουμε το look με μάσκαρα στις ρίζες των βλεφαρίδων.

[gallery-717173]

Σε κάθε περίπτωση δεν ξεχνάμε να τονίσουμε με το κατάλληλο μολύβι, μάσκαρα ή σκιά το σχήμα των φρυδιών μας.

Τέλος στα χείλη θέλουμε juicy υφή. Hero product της εποχής αναμφισβήτητα το lip gloss που φέτος φοριέται ακόμα και μόνο του, χωρίς καν να έχουμε εφαρμόσει κραγιόν στα χείλη μας. 

[gallery-718257]

Αν το lip gloss δεν αποτελεί αγαπημένο σας προϊόν, πείτε ναι σε κραγιόν σε έντονες αποχρώσεις όπως φούξια, ροζ, πορτοκαλί.

[gallery-718203]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.