ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Αυτό το μακιγιάζ γίνεται με βάση το αντηλιακό


TSVIGKOU

12 Μαρτίου 2018

thought-catalog-547024-unsplash.jpg

Δεδομένου ότι θέλουμε ένα soft ή αλλιώς απαλό makeup look, αποφεύγουμε το foundation και δουλεύουμε στο πρόσωπό μας σα βάση το αντηλιακό. Με άλλα λόγια το εφαρμόζουμε κανονικά, όπως κάνουμε καθημερινά και σε διάφορα σημάδια εφαρμόζουμε τοπικά concealer για να δημιουργήσουμε ομοιόμορφη όψη.

Κρατάμε τη λαμπερή επιδερμίδα που έχει δημιουργήσει το αντηλιακό και δίνουμε χρώμα στα μήλα μας με ένα κρεμώδες ρουζ. Το δουλεύουμε με ταμποναριστές κινήσεις, με τις άκρες των δαχτύλων μας και εφαρμόζουμε ελάχιστο και στο άνω κινητό βλέφαρο. Δίνουμε έμφαση στο βλέμμα, με μάσκαρα στις ρίζες των βλεφαρίδων. Τέλος δίνουμε χρώμα στα χείλη μας με κραγιόν σε απαλή ροζ ή κοραλί απόχρωση ή ακόμα και με ένα διάφανο lip gloss, το οποίο θα χαρίσει μία διακριτική λάμψη, ιδανική για τον ανοιξιάτικο καιρό!

[gallery-717839]

Αν ακόμα δεν έχετε αγοράσει αντηλιακό προσώπου ή χρειάζεται να το ανανεώσετε, η παρακάτω gallery θα σας βοηθήσει αρκετά.

[gallery-718259]

Extra Tip: Αν θέλετε να δείχνετε ελαφρώς ηλιοκαμένες, εφαρμόστε bronzer στα ζυγωματικά σας, στο μέτωπο κοντά στις ρίζες των μαλλιών σας και στο πηγούνι σβήνοντας προς το λαιμό.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.