ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Πώς η οδοντόβουρτσα με βοήθησε να έχω ζουμερά χείλη


TSVIGKOU

23 Μαρτίου 2018

kyle-loftus-596263-unsplash.jpg

Επειδή τις τελευταίες ημέρες τα ένιωθα ξηρά, ενώ παρατήρησα ότι ξεφλουδίζουν και σε κάποια σημεία, αποφάσισα να κάνω απολέπιση, αυτή τη φορά όμως με την οδοντόβουρτσά μου. Ένα tip που είχε μοιραστεί μαζί μου, μία δερματολόγος όταν τυχαία είχαμε μιλήσει μια φορά για την περιποίηση των χειλιών.

Αρχικά τα καθάρισα με toner, τονωτική λοσιόν και βαμβάκι, ένα μόνο πέρασμα αρκούσε. Στη συνέχεια έπλυνα καλά την οδοντόβουρτσά μου, την οποία είχα σκοπό να αλλάξω-είναι σημαντικό να μην είναι καινούρια, για να μη γδαρθούν τα χείλη σας και άπλωσα μια μικρή ποσότητα λάδι καρύδας πάνω στις τρίχες. (Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε ενυδατικό λάδι, αν δεν έχετε καρύδας)

Έκανα απαλό μασάζ, τρίβοντας την οδοντόβουρτσα στα χείλη μου, για περίπου πέντε λεπτά. Καμία κίνηση δεν ήταν σκληρή, δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να ερεθίσω τα χείλη μου, ήθελα απλά να απαλλαγώ από τα νεκρά κύτταρα, να κάνω απολέπιση. Στη συνέχεια ξέπλυνα με χλιαρό νερό και τα αποτελέσματα ήταν καλύτερα από αυτά που περίμενα. Εκτός ότι τα χείλη μου ήταν απαλά, λεία, το ξεφλούδισμα είχε εξαφανιστεί, ενώ ήταν ελαφρώς πιο ζουμερά από πριν. Βλέπετε αυτή η διαδικασία της απολέπισης τόνωσε την κυκλοφορία του αίματος και έκανε το χρώμα τους πιο έντονο, ενώ πρήστηκαν ελαφρώς και ήταν πιο juicy!

Πήρα λοιπόν στα χέρια μου το αγαπημένο μου κραγιόν, που αυτό το διάστημα είναι το πορτοκαλί και τα έκανα ακόμα πιο εντυπωσιακά και sexy.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί πόσο sexy είναι τα πορτοκαλί χείλη και πόσο ταιριάζουν σε κάθε τόνο δέρματος, σε κάθε χρώμα μαλλιών:

[gallery-717576]

Ενώ δείτε και κάποια από τα πιο αγαπημένα μου πορτοκαλί κραγιόν, που σας προκαλώ να δοκιμάσετε:

[gallery-717259]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.