ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Αυτό το μακιγιάζ επιλέγουν τα περισσότερα μοντέλα, στην καθημερινότητά τους


TSVIGKOU

24 Μαρτίου 2018

flaunter-com-174298-unsplash.jpg

Ο λόγος για τα μοντέλα, τα περισσότερα από τα οποία έχουν αναφέρει σε συνεντεύξεις τους ότι αποφεύγουν το έντονο μακιγιάζ και συγκεκριμένα τη βάση. Με άλλα λόγια δεν εφαρμόζουν foundation στο πρόσωπό τους και ο λόγος είναι κυρίως γιατί θέλουν το δέρμα τους να αναπνέειι, αφού κατά τη διάρκεια της δουλειάς τους συνήθως είναι βαριά βαμμένες.

Δείτε φωτογραφίες μοντέλων makeup free:

[gallery-717907]

Επιπλέον οι περισσότερες λένε ναι στη φυσική ομορφιά, γι αυτό τους αρκεί η ενυδατική τους, μάσκαρα στις ρίζες των βλεφάρων, ένα ρουζ σε έντονη ροζ ή κοραλί απόχρωση στα ζυγωματικά και ένα κραγιόν που ταιριάζει στη διάθεσή τους αλλά και στο υπόλοιπο στιλ τους. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε συναντήσει μοντέλα σε street style εμφανίσεις τους με άχρωμα χείλη-έχοντας μόνο lip balm- ή και έντονο κραγιόν σε αποχρώσεις όπως κόκκινο, φούξια αλλά και πορτοκαλί.

[gallery-717841]

 

Συνοψίζοντας λοιπόν τα μοντέλα στην καθημερινότητά τους αποφεύγουν το foundation, την πούδρα αλλά ακόμα και το concealer. Φροντίζουν πάντα το δέρμα τους με ενυδατική αλλά και αντηλιακή, τονίζουν ελαφρώς το βλεμμα με ρουζ και δίνουν έμφαση στα χείλη, τα οποία πρωτίστως πρέπει να είναι ενυδατωμένα.

[gallery-715989]

Τόσο εύκολη beauty ρουτίνα δεν περιμέναμε να έχουν η αλήθεια είναι. Θα αντιγράψουμε το look τους άμεσα, ιδιαίτερα όσο πλησιάζουμε προς το καλοκαίρι, που θέλουμε ένα πιο ελαφρύ και φυσικό μακιγιάζ!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.