ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Πώς χρησιμοποιούμε το bronzer στο σώμα μας;


TSVIGKOU

24 Μαρτίου 2018

caique-silva-495378-unsplash.jpg

Ο βοηθός μας λοιπόν σε αυτή την περίπτωση είναι αναμφισβήτητα το bronzer, το οποίο μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και στο σώμα μας, αρκεί να ακολουθήσουμε τα tips που ακολουθούν.

[gallery-717267]
 

  • Η εφαρμογή ενυδατικής κρέμας σώματος είναι κάτι που κάνουμε καθημερινά, ωστόσο πριν απλώσουμε το bronzer θα πρέπει η επιδερμίδα μας να μην έχει ίχνος υγρασίας από κρέμα ή λάδι, καθώς θα δημιουργηθούν λεκέδες. Ιδανικά εφαρμόζουμε νωρίτερα το προϊόν ενυδάτωσης και ταμπονάρουμε τα σημεία που θα εφαρμόσουμε bronzer με μία καθαρή πετσέτα.
  • Είναι προτιμότερο να εφαρμόσουμε bronzer, με ένα μεγάλο πινέλο. Το βουτάμε αρχικά στη συσκευασία, το τινάζουμε να φύγει η περιττή ποσότητα και με απαλές κινήσεις το απλώνουμε ομοιόμορφα στο σώμα μας.
  • Προσέχουμε ποια σημεία τονίζουμε περισσότερο και ποια λιγότερο. Σκεφτείτε ποια είναι εκτεθειμένα στον ήλιο, χέρια, ώμοι, ντεκολτέ. Σε αυτά απλώνουμε με γενναιωδορία το bronzer, ενώ στα άλλα είμαστε πιο συντηρητικοί.
  • Σε κάθε περίπτωση αποφεύγουμε τις υπερβολές, καθώς το αποτέλεσμα δε θα είναι το επιθυμητό. Δεδομένου ότι ακόμα είμαστε στο Μάρτιο, επιλέγουμε μία πιο ανοιχτή απόχωση bronzer και τη δουλεύουμε πιο συντηρητικά σε πρόσωπο αλλά και σώμα.


Flashback σε αγαπημένα, καλοκαιρινά ηλιοκαμμένα looks
[gallery-718296]

 

  • Τέλος είμαστε προσεχτικές με τα ρούχα μας, μην τα λερώσουμε. Επίσης καλό είναι να σκεφτούμε ότι σε περίπτωση που ιδρώσουμε μπορεί να δημιουργήσουμε λεκέδες στα ρούχα μας. Αποφεύγουμε λοιπόν τα ανοιχτόχρωμα ή δεν εφαρμόζουμε bronzer σε σημεία του σώματος που ξέρουμε ότι ιδρώνουν εύκολα.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.