ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τι περιέχει το πασχαλινό μας νεσεσέρ;


TSVIGKOU

5 Απριλίου 2018

anete-lusina-609856-unsplash.jpg

 

Αν ανήκετε στους τυχερούς που θα φύγετε από την πόλη, ρίξτε μια ματιά στα προϊόντα μακιγιάζ αλλά και περιποίησης της επιδερμίδας, που πρέπει να πάρετε μαζί σας.

  1. Αντηλιακό: Δεν πάτε πουθενά χωρίς το αντηλιακό σας. Με minimum δείκτη προστασίας SPF30, για το πρόσωπο αλλά και το σώμα. Καθημερινά το απλώνετε σε πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ αλλά και σε οποιοδήποτε μέρος του σώματός σας είναι εκτεθειμένο-χέρια, γάμπες. Αν είστε τολμηροί και πάτε για μπάνιο, μην αμελήσετε το αντηλιακό σώματος, το οποίο ιδανικά πρέπει να το απλώσετε 1 ώρα πριν και να το ανανεώνετε ανά 2-3 ώρες περίπου.
  2. Περιποίηση Προσώπου: Προσωπικά στις διακοπές μου παίρνω μόνο δύο προϊόντα, το καθαριστικό και την ενυδατική μου. Ο καθαρισμός προσώπου είναι κάτι που δεν πρέπει να αμελούμε. Από την άλλη η ενυδάτωση είναι απαραίτητη τόσο το πρωί, όσο και το βράδυ.
  3. Concealer: Η άνοιξη έχει μπει για τα καλά και η βαριά βάση δεν είναι απαραίτητη. Με ένα concealer μπορούμε να καλύψουμε μαύρους κύκλους, καθώς επίσης και ατέλειες του προσώπου. 
  4. Bronzer: Προστατεύουμε πάντα το πρόσωπό μας από την αντηλιακή ακτινοβολία, ωστόσο με τέτοιο καιρό θέλουμε να δείχνουμε ελαφρώς ηλιοκαμένες. Το bronzer είναι το προϊόν που χρειαζόμαστε και το εφαρμόζουμε κάτω από τα κόκκαλα των ζυγωματικών, στο μέτωπο κοντά στις ρίζες των βλεφάρων και στο πηγούνι, σβήνοντάς το προς το λαιμό.
  5. Μάσκαρα: Όλες θέλουμε να τονίζουμε τα μάτια μας και το βασικό προϊόν για να το πετύχουμε αυτό είναι η μάσκαρα.
  6. Παλέτα με σκιές: Προσωπικά επειδή δεν ξέρω τι μακιγιάζ θα επιλέξω στις διακοπές μου, παίρνω μαζί μου μία παλέτα και ανάλογα με το στιλ επιλέγω ανάμεσα σε φυσικό ή έντονο τύπου smokey look.
  7. Κραγιόν: Έχω πάντα δύο κραγιόν μαζί μου, ένα έντονο και ένα απαλό. Σας προτείνω να κάνετε το ίδιο και εσείς. Επιλέξτε ένα σε soft απόχρωση, το οποίο μπορεί να είναι ακόμα και lip balm με χρώμα και ένα σε έντονη που σας ταιριάζει-κόκκινο, πορτοκαλί, φούξια.
  8. Κρέμα Χεριών: Τα χέρια μας είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα σημεία του σώματός μας. Προσωπικά έχω πάντα μαζί μου μία κρέμα χεριών, μέσα στην τσάντα μου και ενυδατώνω τα άκρα μου 2 ίσως και 3 φορές μέσα στην ημέρα.

 

Στην gallery που ακολουθεί η beauty editor σας δείχνει τα προϊόντα που θα πάρει μαζί της, για τις διακοπές του Πάσχα:

[gallery-718359]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.