ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Πώς θα εφαρμόσετε το eyeliner, ανάλογα με το σχήμα των ματιών σας


TSVIGKOU

7 Απριλίου 2018

maxmara-bwaw1819-26.jpg

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι να κάνετε τη μαύρη γραμμή eyeliner, στο βλέμμα σας. Ανάλογα με τον τρόπο που θα επιλέξετε μπορείτε ελαφρώς να αλλάξετε το σχήμα των ματιών σας, ενώ θα φώσετε και στιλ στο μακιγιάζ σας, από gothic, dramatic, retro μέχρι girly και chic.

Μπορείτε να το εφαρμόσετε μόνο στο άνω κινητό βλέφαρο, στην εξωτερική γωνία ή σε όλες τις ρίζες των βλεφάρων, σχηματίζοντας μικρό ή μεγάλο τόξο ή και στο κάτω κινητό βλέφαρο.

Αν έχετε μικρά μάτια ο σωστός σχηματισμός της γραμμής του eyeliner παίζει σημαντικό ρόλο για να φαίνονται τα μάτια μεγαλύτερα και πιο έντονα. Προτιμήστε η γραμμή σας να είναι λεπτή σε πάχος και να καλύπτει όλο το τόκο του κινητού βλεφάρου.
Σε αντίθεση αν έχετε μεγάλο καπάκι, μπορείτε να κάνετε φαρδιά τη μαύρη γραμμή του eyeliner δίνοντας exrta βάθος στο βλέμμα σας. Μπορείτε ακόμα και να αντικαταστήσετε τη σκιά, με eyeliner.
Για εσάς που αναζητάτε sexy βλέμμα, το cat eye style ή αλλιώς το γατίσιο μακιγιάζ είναι ιδανικό. Το πάχος του eyeliner πρέπει να είναι λεπτό στις εσωτερικές ρίζες των βλεφάρων και καθώς προχωράτε προς τις εξωτερικές γωνίες να γίνεται πιο φαρδύ.
Για ένα φρέσκο και νεανικό βλέμμα μπορείτε να τοποθετήσετε eyeliner διακριτικά μόνο στις εξωτερικές γωνίες των ματιών σας.

Δείτε ακόμα πώς χρησιμοποιούν οι διάσημες το eyeliner στο καθημερινό αλλά και επίσημο μακιγιάζ τους:

[gallery-716682]

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.