ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

#60SecondsofBeauty: Καλοκαιρινό μακιγιάζ με 5 προϊόντα


TSVIGKOU

27 Απριλίου 2018

25522.JPG

Ξεκινάμε με το concealer, το οποίο εφαρμόζουμε σε μαύρους κύκλους και τυχόν σημάδια που έχουμε στο πρόσωπό μας. Reminder, θέλουμε η βάση να δείχνει όσο πιο φυσική γίνεται. Αν θέλετε extra κάλυψη μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ένα ελαφρύ foundation.

Συνεχίζουμε με ένα κρεμώδες ρουζ σε καφέ απόχρωση, όπου τονίζουμε τις γωνίες του προσώπου μας και δίνουμε την αίσθηση ότι έχουμε μαυρίσει ελαφρώς. Ενισχύουμε το αποτέλεσμα με bronzer σε μορφή πούδρας, το οποίο εφαρμόζουμε και στο μέτωπο, στις ρίζες των μαλλιών, στο κόκαλο της μύτης αλλά και στο λαιμό μας.
Δίνουμε χρώμα σε μήλα και χείλη με ένα κρεμώδες ρουζ/lip and cheek προϊόν, σε ροζ ή κοραλί απόχρωση-προσωπικά μου ταιριάζει το κοραλί.
Τονίζουμε τις άνω αλλά και τις κάτω βλεφαρίδες με μάσκαρα.

Τέλος έχω πάντα μαζί μου ένα face mist, με το οποίο ανανεώνω το look μου μέσα στην ημέρα. Ιδιαίτερα τις ημέρες που η θερμοκρασία είναι υψηλή, είναι απαραίτητο προϊόν, αφού με δροσίζει!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.