ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Πώς θα συνδυάσουμε τη μεγαλύτερη τάση της Άνοιξης, στο μακιγιάζ


TSVIGKOU

3 Μαΐου 2018

29415914-735668846634957-1177292132591861760-n.jpg

Βέβαια υπάρχουν και εκείνες που τολμούν με το makeup και ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα, επιλέγοντας χρώματα για το κινητό βλέφαρο όπως μπλε, πράσινο, πορτοκαλί αλλά και φούξια. Και φέτος το χρώμα στο μακιγιάζ των ματιών είναι μία από τις πιο δυνατές τάσεις. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να το υιοθετήσουμε στο look μας και θα τους αναλύσουμε παρακάτω. 


Σε αυτό το άρθρο επικεντρωνόμαστε στο μπλε, ένα χρώμα πασπαρτού που ταιριάζει σε καστανές αλλά και ξανθές. Μία σκιά που είδαμε την Kim Kardashian να λανσάρει στην παλέτα του μακιγιάζ της, να παρουσιάζει με ανάρτηση στο instagram και οι γυναίκες με σχόλια και likes να δείχνουν ότι θέλουν να τη δοκιμάσουν.

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Δοκιμάζουμε λοιπόν να απλώσουμε το βαθύ μπλε σε όλο το κινητό βλέφαρο και να το συνδυάσουμε με eyeliner, στις ρίζες των βλεφάρων. Ένα μακιγιάζ που αποκτά ρετρό χαρακτήρα και που ταιριάζει τόσο στο μοντέρνο, όσο και στο πιο συντηρητικό στιλ.

Το παστέλ μπλε ή αλλιώς γαλάζιο το επιλέγουμε για looks που θέλουμε να έχουν ανοιξιάτικο χαρακτήρα. Το συνδυάζουμε με μάσκαρα στις βλεφαρίδες, ροδαλά μήλα σε ροζ ή κοραλί απόχρωση και glossy χείλη σε εξίσου ζωηρές αποχρώσεις όπως ροζ, πορτοκαλί αλλά και διάφανα.

[gallery-717062]

Λέμε ναι και στα μολύβια ματιών και το μπλε αναδεικνύει το χρώμα των ματιών μας. Τονίζουμε τις ρίζες των βλεφάρων με σκούρο ή ανοιχτό μπλε και κάνουμε τον απολυτο femme fatale συνδυασμό με κόκκινα χείλη. Ίσως και πορτοκαλί, αφού όπως λένε όλοι "Orange is the new RED".

[gallery-717393]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.