ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Υπάρχει ένα μέρος που δεν υπάρχει λόγος, όταν το επισκεπτόμαστε, να είμαστε βαμμένες


TSVIGKOU

7 Μαΐου 2018

afa-ah-loo-419917-unsplash.jpg

Μετά από αυτή την επίσκεψη, σκέφτηκα ότι θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μία άποψή μου σχετικά με το μακιγιάζ στην παραλία, το οποίο απ'ότι παρατήρησα αρκετές κοπέλες επιλέγουν. Προσωπικά θεωρώ ότι είναι περιττό και δεν ταιριάζει σχεδόν σε καμία, όταν κάθεται στην ξαπλώστρα και κάνει ηλιοθεραπεία ή όταν μπαίνει να κολυμπήσει, να φοράει foundation, να έχει βαμμένες τις βλεφαρίδες της και να φοράει bronzer.

Το μόνο προϊόν που χρειάζεται να φοράμε στην παραλία είναι το αντηλιακό. Σε περίπτωση που θέλουμε να καλύψουμε μερικά σημάδια ή ακόμα και ένα σπυράκι που έχει εμφανιστεί μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αντηλιακό προσώπου με χρώμα ή ακόμα και τις ειδικές πούδρες που κυκλοφορούν στην αγορά και έχουν υψηλό δείκτη προστασίας SPF. Το πρόσωπό μας όμως δε χρειάζεται τίποτα άλλο, τις ώρες που βρισκόμαστε στην παραλία.

[gallery-718259]

Μπορούμε να έχουμε μαζί μας ένα μικρό νεσεσέρ με basic καλλυντικά όπως concealer, μάσκαρα, lip and cheek για χρώμα σε μήλα και χείλη για να δώσουμε μια φρεσκάδα στο πρόσωπό μας, όταν φύγουμε από την παραλία και πάμε για φαγητό ή στο beach bar για να απολαύσουμε ένα ποτό ή ένα αναψυκτικό.

[gallery-716972]

Αλήθεια εσείς συμφωνείτε μαζί μου;

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.