ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

#DidYouKnow: Πώς το πρόσωπό σας από στρογγυλό να "φαίνεται" οβάλ;


TSVIGKOU

23 Μαΐου 2018

benjaminrobyn-jespersen-438338-unsplash-2.jpg

Η πρώτη τεχνική που πρέπει να αποφύγετε είναι οι κυκλικές κινήσεις για την εφαρμογή οποιουδήποτε προϊόντος.  Το πρόσωπο σας είναι ήδη στρογγυλό οπότε οι οριζόντιες και οιανοδικές γραμμές, από μέσα προς τα έξω είναι αυτές που χρειάζεστε για να εξισορροπήσουν τα χαρακτηριστικά. Η τεχνική αυτή αφορά όλα τα προϊόντα μακιγιάζ (σκιές ματιών, ρουζ, bronzer,πούδρα προσώπου).

  1. Διορθώστε το περίγραμμα – θα χρειαστείτε ένα bronzer, το οποίο θα απλώσετε με ένα πινέλο στα κόκαλα των ζυγωματικών, στις ρίζες των μαλλιών, στο μέτωπο και στο πηγούνι. 

    [gallery-718381]

     
  2. Φωτίστε – για να ολοκληρώσετε τις φωτοσκιάσεις του προσώπου ώστε να το φέρετε όσο πιο κοντά γίνεται στο οβάλ σχήμα, θα πρέπει να φωτίσετε τα σημεία που δεν εφαρμόσατε bronzer ώστε να τα αναδείξετε. Απλώστε ένα highlighter ή concealer πάνω από το κόκαλο των ζυγωματικών, στο μέτωπο  κάτω από εκεί που απλώσατε bronzer και ανάμεσα σε κόκαλο ζυγωματικών και πηγούνι. Απλώστε concealer και στην περιοχή των ματιών για να καλύψετε τους μαύρους κύκλους.

    [gallery-716760]

     
  3. Αφού ολοκληρώσετε με τις φωτοσκιάσεις απλώστε το make up που είναι στην ίδια απόχρωση με αυτή του δέρματός σας.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.