ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Ποιο είναι το μυστικό ενός επιτυχημένου makeup look;


TSVIGKOU

29 Μαΐου 2018

gian-cescon-641060-unsplash.jpg

Το μυστικό ενός επιτυχημένου makeup look είναι να έχουμε καθαρό, ενυδατωμένο πρόσωπο.

Σε περίπτωση που θέλετε να δημιουργήσετε ένα έντονο makeup look για τις ανάγκες μιας ιδιαίτερης περίστασης, φροντίστε λίγες ώρες πριν να κάνετε μία σχολαστική απολέπιση.


L'Oreal Smooth Sugar Clear Scrub

Στη συνέχεια επιλέξτε μία μάσκα που χαρίζει λάμψη και τέλος ενυδατωθείτε με την κρέμα που χρησιμοποιείτε καθημερινά.


Darphin Lumiere Essentielle Instant Purifying & Illuminating Mask, Μάσκα Καθαρισμού και Λάμψης

Πριν ξεκινήσετε το μακιγιάζ είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε primer. Είναι το προϊόν που προετοιμάζει την επιδερμίδα, για την εφαρμογή foundation και των υπόλοιπων προϊόντων. Σε περίπτωση που δεν έχετε primer-αγοράστε άμεσα ένα- ή σας έχει τελειώσει, μπορείτε να εφαρμόσετε ακόμα και serum στο πρόσωπό σας. Αφήστε την υγρασία να απορροφηθεί και προχωρήστε με το υπόλοιπο μακιγιάζ σας.


Smashbox - Photo Finish Foundation Primer

Μετά από όλα αυτά έχετε κάνει μία σωστή προετοιμασία και ενυδάτωση του προσώπου. Θα δείτε ότι τώρα θα χρειαστείτε μικρότερες ποσότητες από τα προϊόντα μακιγιάζ και σίγουρα θα στρώσουν καλύτερα απ'ότι νομίζετε στο πρόσωπό σας.

Με τα παραπάνω tips τι λέτε για ένα smokey look;

[gallery-717958]


Εντάξτε στην εβδομαδιαία σας περιποίηση την απολέπιση και τη μάσκα. Μπορείτε να κάνετε scrub 2 ή και 3 φορές την εβδομάδα, ενώ μάσκα 1 με 2. Θα δείτε μεγάλες διαφορές στην επιδερμίδα σας, ενώ οποιοδήποτε makeup look θα στρώνει καλύτερα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.