ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Γι αυτό το τριήμερο θα πάρουμε μαζί μας τα απολύτως απαραίτητα


TSVIGKOU

25 Μαΐου 2018

stil-336189-unsplash.jpg

Φυσικά ξεκινάμε με το πλέον απαραίτητο προϊόν της εποχής, που είναι τα αντηλιακά. Χρειαζόμαστε αντηλιακά με υψηλό δείκτη προστασίας για πρόσωπο και σώμα και φυσικά ένα λάδι ή γαλάκτωμα για μαύρισμα. Επιπλέον παίρνουμε μαζί και ένα after sun, για ενυδάτωση του σώματος μετά τον ήλιο.

Σχετικά με τη φροντίδα του προσώπου μας, δεν ξεχνάμε να πάρουμε το καθαριστικό, την ενυδατική και τον ορό. Αν προσέχετε ιδιαίτερα και την περιοχή των ματιών σας, ρίξτε στο νεσεσέρ και αυτή την κρέμα.

Όσο για το μακιγιάζ προτείνω να κινηθούμε σε light makeup looks. Ένα bronzer είναι must για να ενισχύσουμε το μαύρισμα και μπορούμε μάλιστα να επιλέξουμε ένα κρεμώδες για να ακολουθήσουμε την τάση της εποχής που θέλει λαμπερό αποτέλεσμα στο πρόσωπο. Επίσης παίρνουμε μαζί ένα concealer, για να καλύψουμε τυχόν σημάδια στο πρόσωπο αλλά και τους μαύρους κύκλους. Μία μάσκαρα για έντονο βλέμμα και τέλος αγαπημένα κραγιόν και lip gloss που ξέρουμε ότι ταιριάζουν με τα outfits που έχουμε επιλέξει και ίσως μία σκιά με shimmer για extra shiny αποτέλεσμα στο μακιγιάζ μας.

Τέλος προσωπικά θα πάρω μαζί μου και ένα face mist. Είναι το προϊόν που δε λείπει από την τσάντα μου και το παίρνω μαζί μου ακόμα και στην παραλία. Είναι η δόση φρεσκάδας και ανανέωσης που προσφέρω στο πρόσωπό μου, κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Στην gallery που ακολουθεί δείτε τι θα πάρω εγώ στο beauty νεσεσέρ μου.

[gallery-718506]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.